Baderomsfliser

Når du skal skape drømmebadet, er baderomsfliser til både gulv og vegg et smart valg. Enkel rengjøring og lang holdbarhet gjør at du kan nyte de vakre omgivelsene i lang tid. Om du ønsker det klassiske uttrykket, den skandinaviske looken eller kanskje noe mer trendy eller urbant, finner du baderomsflisene du har lyst på hos Flisekompaniet. Velg mellom et bredt utvalg av mosaikkfliser, store fliser, runde fliser, keramikkfliser eller flis i naturstein.

Cersanit

Marquina, Black 60x60 Flis

59,3x59,3 cm
kr 1 090,- pr. m²
Emil

Be-Square, Black 60x60 Flis

60x60 cm
kr 1 090,- pr. m²
FK PRO

Surface, Mid Grey 30x30 Flis

30x30 cm
kr 559,- pr. m²

Fliser til bad

Når du skal velge riktige baderomsfliser til ditt nye baderom er det flere ting å tenke på. Form og farge er selvfølgelig med på å skape helheten, sammen med både farge, form og struktur på baderomsflisene. Kanskje velger du å benytte store gulvfliser sammen med veggfliser i andre formater eller størrelser. Vi har utvalget som matcher dine ønsker. 

Inspirasjon til fliser på bad

Baderommet skal gi ro og harmoni, og valg av baderomsfliser er en viktig faktor for å skape den rette stemningen. Hos Flisekompaniet finner du et stort utvalg av vegg- og gulvfliser til bad i materialer som keramikk og marmor. Velg mellom naturens egen fargeskala, spennende metalliske overflater eller mer fargesterke kontraster. Skap gjerne ekstra lekenhet i uttrykket ved å kombinere matte fliser og blanke fliser, ulike størrelser på flisene eller bruk baderomsfliser med mønster og struktur for å skape riktig kontrast. 

Farger og trender

Farger og trender

Drømmebad med moderne detaljer

Drømmebad med moderne detaljer

Smarte tips for vask og renhold av fliser og fuger

Smarte tips for vask og renhold av fliser og fuger