Dusjkabinett

Filter

Dusj
Bredde (CM)
Høyde (CM)
Lagerstatus
Merke
Pris
-

Produkter: 24

Satina

SATINA Dusjkabinett 80x90 (V/H), Klart glass

Dusjkabinett
kr 15 490,-
Satina

SATINA Dusjkabinett 80x80, Klart glass

Dusjkabinett
kr 12 290,-
Portal

PORTAL 2 Dusjkabinett 90x90 cm

Dusjkabinett
kr 5 890,-
Satina

SATINA Dusjkabinett 90x90, Klart glass

Dusjkabinett
kr 10 990,-
Satina

SATINA Dusjkabinett 90x80 (V/H), Klart glass

Dusjkabinett
kr 15 490,-
Satina

SATINA Dusjkabinett 100x100, Klart glass

Dusjkabinett
kr 16 490,-
Portal

PORTAL 2 Dusjkabinett 80x80 cm

Dusjkabinett
kr 5 890,-
INR

INR Dusjkabinett BRIC 4 91x91, Stripe / Hvit

Dusjkabinett
kr 21 990,-
INR

INR Dusjkabinett BRIC 5 91x91, Stripe / Hvit

Dusjkabinett
kr 16 389,-
INR

INR Dusjkabinett BRIC 4 101x101, Stripe / Hvit

Dusjkabinett
kr 21 990,-
INR

INR Dusjkabinett BRIC 5 101x101, Stripe / Hvit

Dusjkabinett
kr 16 389,-

Dersom du vil unngå dusjing rett på gulvet, er et dusjkabinett en god løsning. Har du et bad hvor du vet eller mistenker at det er mangelfull membran under flisene, eller helningen på baderomsgulvet er feil, bør du uansett gå for dusjkabinett og ikke dusjvegger.


Hos Flisekompaniet fører vi enkle dusjkabinett både med blandebatteri og med klargjort oppsett for standard blandebatteri. For en del modeller følger dusjsett.

Kabinettene finnes i ulike størrelser og i høyre- og venstremodeller.  

Dusjkabinettene fra Satina er laget for selvmontering. Her benyttes enkel klikkmontering uten skruer og silikon.

Våre dusjkabinetter fra Satina leveres i to utførelser. Satina 1 leveres med bakvegger i klart glass. Satina 2 leveres med ornamentglass for å skjule baksiden. Kabinettene leveres med transparent tak som holder varme og fukt inne i kabinettet. Dette er energisparende og beskytter baderommet for fukt.

Investerer du i et dusjkabinett fra Satina får du 10 års delegaranti, slik er du garantert at vi leverer alle bevegelige deler uten kostnad for deg i garantiperioden.

For å holde dusjdørene rene og pene, anbefaler vi å bruke vanlige rengjøringsmidler til baderom, eller ren eddik. Ikke bruk midler som inneholder aceton, slipemidler eller syre. Dette skader dusjveggenes overflate.

Vi fører også dusjkabinetter fra INR i serien Bric. BRIC gir ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Våre fire modeller kan måltilpasses i høyden, utstyres med skyvedør eller pivotåpning, og du kan velg mellom flere glasstyper. Den gjennomarbeidede innsiden er fri for skittsamlende lister og har et stabilt dusjkar i støpemarmor i bunnen. Baksiden på dusjkabinettene er i frostet glass for å skjule eventuelle rør på veggen.

BRIC dusjkabinetter har 5 års garanti mot alle fabrikasjons- og tilvirkningsfeil. Bric fås i en rekke populære mål med venstre- og høyrevarianter for kabinettene med skyvedør. Alle kabinettene har et stabilt kar i støpemarmor med stillbare føtter og avtakbar front, noe som forenkler rengjøringen. Profiler og detaljer er i hvitlakkert aluminium. Eventuelle grep og håndtak (BRIC 4 og 5) er i blankpolert aluminium.

Velg riktig dusjkabinett

I Flisekompaniet får du også kjøpt steamdusj og andre dusjløsninger som dusjdører. Normal leveringstid er 4 arbeidsdager inn til vårt lager. Vi sender de deretter fortløpende ut til ditt leveringssted, enten det er en Flisekompaniet-butikk eller levert hjem på døren.

Når du skal velge et dusjkabinett er det viktig å sjekke hvor stor plass du har. Noen av standard størrelselsene er dusjkabinett 70x90 og 80x80. Men husk å beregne plass til rør og lignende på baksiden. Satina kan du enkelt montere alene, men du trenger rørlegger for å koble til vann.  

Vi tegner ut ditt drømmebad i alle våre butikker, så kontakt din nærmeste Flisekompanibutikk.