Fliser gang

Med fliser i gangen smelter naturen ute og stua inne sammen. Inngangspartiet er det siste vi ser før vi går ut, og det første som møter oss når vi kommer hjem. Det setter stemningen med en gang.

 

Finn massevis av inspirasjon til hvordan du kan bruke fliser hos Flisekompaniet.

 

Velg riktige fliser i gangen

  • Tilpass flisene til omgivelsene: Tenk på fargene og teksturene i ditt miljø. Bor du i et område med mye fjell eller svaberg, kan du for eksempel reflektere dette i fargene på flisene. Derfor er grå fliser ofte fint i gangen.
  • Fargen på jorda: Ta hensyn til fargen på jorda der du bor, og hvordan den ser ut etter å ha tørket inn. Når du drar med deg søle og grus fra skoene inn på flisene, er det et stort pluss om fargene spiller på lag. Da ser det ikke like skittent ut.
  • Tenk gjennom teksturen: Teksturen på flisene er viktig for å unngå glatte overflater, spesielt når flisene blir våte. Velg fliser med en tekstur som gir godt grep der du kan gå inn og ut med våte sko.

 

Fliser til gangen gir langvarig kvalitet

Hos Flisekompaniet finner du et enormt utvalg fliser i alle stilarter og fasonger. Det lar deg velge fliser du kan leve med i år etter år. Fliser er nemlig ekstremt slitesterke, og gode kvalitetsfliser kan ofte holde seg like fine i minst 50 år.

Moderne fliser har også minimalt vannoppsug. Da unngår du muggsopp og andre fuktskader som kan danne seg under gulvet. Samtidig er fliser i gangen et godt valg med tanke på rengjøring. De er enkle å holde rene, og kan enkelt vaskes med varmt vann og PH-nøytrale rengjøringsmidler, som for eksempel Fila Cleaner.