Bli franchisetaker av Flisekompaniet Sortland

Dagens franchisetakere på Sortland har vært medlem av Flisekompanikjeden siden 2006, med en velfungerende drift og gode økonomiske resultater. Nå ønsker de å fokusere videre på andre prosjekter og vi ser derfor etter en ny franchisetaker som kan fortsette å videreutvikle driften sammen med erfarende og motiverte medarbeidere.

Hvem er vi:
Som franchisetaker i Flisekompaniet blir du et fullverdig kjedemedlem og forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det private- og det profesjonelle markedet innen keramiske fliser og synlige VVS varer. Flisekompaniet er et velfungerende kjedekonsept med et dedikerte støtteapparat på butikkdrift og markedsføring i både digitale og tradisjonelle kanaler. I kjedekonseptet blir du alltid oppdatert på det siste innenfor produktkunnskap, trender og moderne digitale salgsverktøy for å tilfredsstille dagens krav og forventninger i markedet. Kjedekonseptet består av et tidsriktig butikkonsept og Norges største lagerførte utvalg av keramiske fliser, kjemisk tilbehør, samt et betydelig sortiment av synlig VVS varer fra de største og mest kjente merkevarefabrikkene. Flisekompaniet er Norges største kjedeaktører på salg av keramiske fliser med en markedsandel på ca.30%.  

Hvem er du?
Vi søker etter deg som vil eie og drive egen bedrift, vi søker deg med kremmerånd og engasjement som elsker salg av varer, tjenester og gode handleopplevelser. Du må kunne håndtere ulike digitale verktøy og kunne sjonglere flere «baller i luften» på samme tid, samtidig som du evner og motiverer kollegaer og kunder. Har du erfaring fra varehandel, byggevare eller håndverkeryrket er det en fordel, men ikke et krav. 

Fortsatt nysgjerrig?
Ta kontakt med:

Roger Gullholm, Franchisetaker                   
Tlf. 905 96 903/ Epost: roger.gullholm@lns.no
Trond Fenes, Franchisetaker                        
Tlf. 907 35 759/ Epost: trond@ka-karlsen.no

https://www.flisekompaniet.no/butikk/sortland/

Eller kontakt Adm. Direktør i Flisekompaniet sentralt:
Alexander Pedersen Tlf. 993 74 922/ E-post: alexander.pedersen@flisekompaniet.no