Baderomsinnredning

Filter

Baderomsinnredning
Bredde (CM)
Merke
Farge
Lagervare
Høyde (CM)
Dybde (CM)
Pris
-

Produkter: 869

KAMÉ (Lagervare)

Høyskap SERENA 35 m/1 dør og håndtak, Hvit høyglans

Høyskap og Sideskap
kr 1 919,-
KAMÉ (Lagervare)

LED lysskinne 36cm med bryter/stikk Serena 75/90 IP44

Belysning
kr 1 349,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Speilskap LED m/sidespeil VETRO 120 (3 dører)

Speil og Speilskap
kr 14 590,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Speilskap LED m/sidespeil VETRO 60 (2 dører)

Speil og Speilskap
kr 10 590,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Speilskap LED VETRO 46 (1 dør), Hvit høyglans

Speil og Speilskap
kr 7 490,-
KAMÉ (Lagervare)

Speilskap SERENA 75, Hvit høyglans

Speil og Speilskap
kr 1 010,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Speilskap LED m/sidespeil BIG UNIVERSAL 100 (3 dører)

Speil og Speilskap
kr 13 450,-

-25%

Tiger

TIGER Baderomsbelysning LED Alya 74, Krom 4000K

Belysning
Før: kr 1 799,-
Nå: kr 1 349,-

-25%

Tiger

TIGER Baderomsbelysning LED Ancis 40, Krom 4000K

Belysning
Før: kr 1 199,-
Nå: kr 899,-

-25%

Tiger

TIGER Baderomsbelysning LED Aurel 30, Krom 4000K

Belysning
Før: kr 799,-
Nå: kr 599,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap BIG 100, Hvit matt

Servantskap
kr 10 870,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap BIG 60, Hvit matt

Servantskap
kr 8 760,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap BIG 80, Hvit matt

Servantskap
kr 9 660,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap ERIS 60, Grå Ask

Servantskap
kr 6 360,-

-25%

Tiger

TIGER Baderomsbelysning LED Eros 60, Krom 4000K

Belysning
Før: kr 1 299,-
Nå: kr 974,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap PINE 50, Grå Ask

Servantskap
kr 4 960,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap PINE 60, Grå Ask

Servantskap
kr 5 280,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap PINE 80, Grå Ask

Servantskap
kr 5 710,-
Korsbakken Bad

KORSBAKKEN Servantskap BIG 60, Mørk Grå matt

Servantskap
kr 8 760,-

Baderomsinnredning

Flisekompaniet tilbyr et stort utvalg av baderomsinnredning med høy kvalitet. Her finner du alt fra prisgunstige baderomsmøbler hvor du får mye for pengene, til eksklusive baderomsinnredninger spesielt tilpasset dine behov.

Hos Flisekompaniet får du den hjelpen du trenger for å finne akkurat den baderomsinnredningen du er på jakt etter. Våre ansatte kan baderom til fingerspissene og hjelper deg gjerne med smarte løsninger tilpasset ditt baderom. Hos oss kan du også tegne ditt eget bad i vårt digitale tegneprogram. Da er det lettere å visualisere sluttresultatet med fotorealistiske bilder, og du kan være helt sikker på at du blir fornøyd med den løsningen du velger.

Størrelse og form på badeværelset dikterer til en viss grad hvilke muligheter man har, men blant vårt enorme utvalg er vi sikker på at du finner noe som passer både din stil og lommebok.
I et lite badeværelse kan det være lurt å velge en smal og grunn modell for maksimal plassutnyttelse. Kombinér gjerne med høyskap og et praktisk speilskap for skjult oppbevaring som gir ekstra romfølelse. For storfamilien med god plass til rådighet kan det ofte være praktisk med en dobbelservant for å unngå kø på badet en travel hverdagsmorgen.

Hos Flisekompaniet får du baderomsinnredning fra anerkjente leverandører som INR, Kamé, Ballingslöv og norskproduserte Linn Bad.

INR er en svensk leverandør av eksklusive innredningsløsninger med smarte funksjoner og mange tilvalgsmuligheter. INR har opparbeidet seg en meget sterk merkevare og er den foretrukne leverandør for mange innredningsarkitekter. Stilen inspirert av skandinavisk arkitektur og interiør. De fleste møblene kan også leveres i valgfri farge mot et lite pristillegg.

Korsbakken tilbyr baderomsinnredninger av høy kvalitet med flott design til fornuftige priser. Skreddersy ditt drømmebad blant hundrevis av komponenter. Velg stil og farge, kombiner med ønsket servant og/eller benkeplater og supplér eventuelt med ønsket tilbehør.

Ballingslöv leverer stramme, lekne og elegante badeomsmøbler med personlig særpreg og karakter. De innovative og funksjonelle møblene håndlages i Sverige og finnes i et enormt utvalg ulike stiler, farger og størrelser. Baderomsmøblene kommer ferdig montert fra fabrikk så det bare er å montere de rett på veggen.

Linn Bad er en helnorsk produsent av kvalitetsmøbler til bad og vaskerom.
Fra Vik i Sogn produseres kvalitetsmøbler med inspirasjon fra naturen rundt oss kombinert med stort fokus på brukervennlighet, funksjon og sterke håndverkstradisjoner.

«Det skal ikke bare se bra ut – du skal kunne leve med det også» Andre Grønningen Designer og produktutvikler hos Linn Bad.

Skal du pusse opp badet?
Vi kartlegger ditt behov slik at du skal føle trygghet på at de riktige valgene foretas.
For å danne oss et bilde av hva du ønsker deg trenger vi mest mulig informasjon om størrelsen på rommet, hvilke overflater som er valgt og farge på øvrige interiørdetaljer. Det kan være lurt å snevre inn utgangspunktet noe, slik at valgmulighetene ikke blir overveldende å ta stilling til.

Når du skal renovere badet ditt bør du tenke over hvor stort badet du skal fornye er og hvilke behov som skal dekkes. Har du noen preferanser når det gjelder farger, fliser eller spesielle møbler?
Design av drømmebadet baseres ofte på inspirasjon hentet utenfra. Se hva våre kunder har oppnådd eller les våre artikler om de nyeste baderomstrendene. Søk inspirasjon på www.flisekompaniet.no, i magasiner eller på andre nettsider.
Ta med bilder eller utklipp av noe du liker når du skal tegne ditt nye bad. Ta gjerne også med et bilde av hvordan badet ditt ser ut i dag.

Flisekompaniet er totalleverandør av alt som er synlig på et bad. Det vil si baderomsinnredning, dusj, dusjvegger/dusjkabinetter, servanter og blandebatterier. Alt dette og mye mye mer finner du hos oss.

Nettbutikken har størst fokus på ferdige løsninger som komplette møbelsett, mens din nærmeste Flisekompaniet butikk har tilgang på fullsortimentet fra alle våre leverandører. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp til å finne det du leter etter.