Fliser og mosaikk

Flisekompaniet har Norges største og bredeste utvalg av lagerførte fliser i alle prisklasser. Det betyr at du får alt du trenger når du skal flislegge badet eller kjøkkenet. Her finner du et stort utvalg fliser i ulike farger og materialer. Velkommen til Flisekompaniet og løsninger du har lyst på!

 

Velg mellom kvadratiske, rektangulære, heksagonale, runde eller kanskje fiskebensformede chevronfliser? Bruk filtrene aktivt for å optimalisere søket til gode valg for akkurat ditt prosjekt. Romvelger, form, fargetoner, størrelse, overflate, flistype og selvsagt pris er valg som hjelper deg langt på vei i navigeringen for å finne riktige produkter blant vårt rikholdige utvalg fliser.

 

Skap drømmehjemmet med fliser og mosaikk fra Flisekompaniet

 

Liker du klassiske eller moderne fliser? Ønsker du et mer urbant og industrielt uttrykk? Har du sans for den skandinaviske interiørstilen eller vil du ha et bad som oser av stemningen du får på hotell og spa?

 

Hos Flisekompaniet får du keramiske fliser, sementfliser, mosaikk, marmor, terracotta og skifer. Vi har selvsagt også flis og naturstein til utendørs bruk.

 

Hvilken stil passer deg best og hvilke fliser skal du velge?

 

Ensfargede eller flerfargede, ulike mønstre, metalliske, marokkanske eller historiske fliser? Det finnes ingen fasitsvar på hvilke fliser du bør velge. Men det er lurt å huske på at flisene vil være en ganske liten del av de totale utgiftene du bruker på badet, men kanskje det som gjør størst forskjell på uttrykket du står igjen med. Velg derfor noe du har lyst til å leve med hver eneste dag.

 

Her finner du flis til både gulv og vegger i mange ulike former, farger, størrelser og prisklasser. Utvalget vårt er enormt og du kan alltid ta kontakt med en av våre eksperter for råd og veiledning.

 

Mosaikk: En unik måte å gi liv til rommet ditt

 

Med mosaikk fra Flisekompaniet får du en unik mulighet til å skape et personlig uttrykk. Du kan vise din kreativitet og lage mønstre som virkelig skiller seg ut. Mosaikk er også en fantastisk måte å få inn farge og dybde i rommet. Uansett om det er bad, kjøkken eller noe helt annet, kan mosaikk gi en ny dimensjon der det legges.