Kjøkkenkran

Filter

Kjøkkenkran
Farge
Merke
Lagerstatus
Pris
-

Produkter: 281

Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri m/avstengningsventil SK 184, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 2 795,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri ARM 180, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 3 495,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri ARM 185, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 3 795,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri EVO 176 (Proff), Krom

Kjøkkenbatteri
kr 5 495,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri EVO 180, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 3 395,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri EVO 185, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 4 095,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri LES 180, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 3 895,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri LES 980, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 3 895,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri SK 980, Krom

Kjøkkenbatteri
kr 2 395,-
Tapwell

TAPWELL Kjøkkenbatteri ARM 980, Krom m/sort hendel

Kjøkkenbatteri
kr 3 495,-

Når du skal velge ut et kjøkkenbatteri, bør du vurdere både funksjonalitet og design. Kjøkkenbatteriet bør ha et design som passer til resten av kjøkkenet.

 

Hos Flisekompaniet har vi mange armatur i ulike design fra Tapwell og Primy har rustfritt stål eller keramisk innmat som minsker faren for avleiringer og vekst av bakterier. Overflaten kan derimot bestå av annet materiale, for eksempel messing, krom, børstet stål, sort, kobber osv.

 

Men designet hjelper lite dersom du ikke synes kjøkkenbatteriet er enkelt å bruke i det daglige. Det er ikke få ganger vi bruker kjøkkenvasken hver dag, og da er det bra å ha et kjøkkenbatteri som er praktisk til ditt bruk og på ditt kjøkken. Har du oppvaskmaskin, kan du vurdere kjøkkenbatterier med avstengningsventil.

 

Må du ofte skylle og rengjøre ekstra store ting, for eksempel kjeler av en viss størrelse, kan det være praktisk med en uttrekksdusj eller uttrekkbart munnstykke. Hos Flisekompaniet finner du flere kjøkkenbatteri fra Tapwell, og mange av dem har uttrekksdusj. I merket Primy kan du velge mellom mange kjøkkenbatteri med uttrekkbart munnstykke.

 

Du bør vurdere svingradius på kjøkkenbatteriet utfra kjøkkenkum og plasseringen av denne. Er kjøkkenservanten plassert med vegg bak, trengs kun begrenset sving på kjøkkenbatteriet. Er kjøkkenvasken på en kjøkkenøy med to kummer, kan en 360 graders svingradius være lurt.

Er kjøkkenservanten plassert mot et vindu som slår innover, bør du gå for et kjøkkenbatteri som kan skyves opp og ned ved behov.