Rengjøring og vedlikehold

Filter

Rengjøring og vedlikehold
Lagerstatus
Merke
Pris
-

Produkter: 43

Fliser og naturstein er i utgangspunktet vedlikeholdsfrie, men det betyr ikke at de ikke skal vaskes. Flisekompaniet har spesialprodukter til vask og rens av alle overflater og med enkle trinn er jobben gjort raskt, med perfekt resultat!

Flisekompaniet samarbeider tett med FILA, en av markedets ledende produsenter på rengjøringsmidler for fliser og naturstein. I sortimentet finner du også flere produkter som kan brukes på parkett, laminat og andre vaskbare overflater.

Rengjøring og vedlikehold deles ofte inn i fire ulike nivåer:
Byggrenhold: Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske med rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse før den flislagte overflaten tas i bruk.

Førstegangsbehandling: Noen typer fliser og naturstein som marmor, skifer og kvartsitt har porøse overflater eller egenskaper som gjør at disse bør impregneres for å bevare sin vakre overflate. Impregnering er ikke en engangsforeteelse, men en behandling som må gjentas ved behov eller etter anbefaling fra leverandør.

Daglig renhold: Visste du at såpe og vann ikke er den beste løsningen for vask av fliser og naturstein? Rengjøringsmidler og såpeprodukter beregnet for husholdningsbruk vil etterlate en fet hinne som fremstår skjoldete så snart flisene har tørket.
Stikkordet for optimalt rengjøringsresultat for keramiske fliser og naturstein er PH-nøytale vaskemidler.

Vedlikehold og pleie: Flislagte overflater krever ofte minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Ved behov, kan fliser og fuger renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser eller naturstein. Husk også periodisk impregnering av naturstein og sementfliser.

Vi i Flisekompaniet anbefaler at du benytter deg av profesjonelle produkter fra kvalitetssikrede leverandører, som er myntet på akkurat dette formålet. På den måten får du garantert det beste resultatet, og du kan glede deg over en plettfri og flislagt tilværelse i lang tid fremover.