Fliser kjøkken

Hos Flisekompaniet finner du alt du trenger av fliser til kjøkkenet. I vårt brede utvalg av kjøkkenfliser finner du alt fra mosaikkfliser i ulike mønster, farger og strukturer, til mer trendy veggfliser for kjøkken. Blant annet får du fliser i hexagon- og fiskebensmønster, som skaper et lekent, spennende og moderne uttrykk. Kvalitetsfliser til kjøkkenet - til en god pris.

 

Et stort utvalg av kjøkkenfliser
Å lage mat kan være kjempehyggelig, særlig i de rette omgivelsene. Heldigvis er stemningen du skaper opp til deg. Med Norges største utvalg av lagerførte fliser ligger alt til rette for at du kan skape det kjøkkenet du alltid har drømt om. Forvandle kjøkkenet ditt til et sted som gir deg matglede.

 

Kanskje vil du ha noen spennende og fargerike grønne fliser på kjøkkenet? Eller hva med stilrene hvite kjøkkenfliser? Enten du vil ha lyse og fine fliser som gir energi og glede, eller varme, jordnære toner som inviterer til en avslappende stund, bidrar kjøkkenflisene til å gjøre hvert måltid spesielt.

 

Legg flis på flis på kjøkkenet
Har du allerede et kjøkken du er glad i, men ønsker en liten forandring? Visste du at du kan legge flis på flis? Dette er en fin måte å gi kjøkkenet en ny look, uten å måtte gjøre store endringer.

 

Kjøkkenfliser på veggen er pent og praktisk 
Kjøkkenfliser over benken er ikke bare der for å se pene ut, de har en praktisk effekt også! Det uunngåelige sølet som kommer fra matlagingen kan være vanskelig å få bort fra mange overflater. Fliser er heldigvis veldig enkle å holde rene. Du kan enkelt tørke vekk alt av matrester og fett, slik at kjøkkenet ditt holder seg rent, pent og innbydende. Velger du fliser på kjøkkenet har du fått en praktisk og lettstelt vegg.

 

Vil du legge kjøkkenfliser over benken selv? Flisekompaniet viser deg hvordan du legger fliser over kjøkkenbenken.

 

Kjøkkenfliser til gulv 
Fliser på kjøkkenet hører ikke bare til på veggen over kjøkkenbenken. Gulvet er også et godt egnet sted å legge flisene. Du får de samme fordelene som flisene på veggen, siden kjøkkenfliser har en overflate som er enkelt å holde ren, og som holder seg like fin i år etter år.

 

Det tåler søl og fukt fra mat og drikke, og i de aller fleste tilfeller kan du enkelt vaske det vekk med vann. Det kan likevel være lurt å ha dedikerte rengjøringsmidler for fliser, slik at du tar vare på både fliser og fuger.