Utefliser

Legger du fliser ute har du gjort en investering for livet. Ikke bare er det et tidløst preg over de stilrene flisene, de vil også gjøre livet ditt enklere. Uteflis er vedlikeholdsfritt, så alt du trenger å gjøre er å spyle overflaten rent når du syns det trengs. Utefliser er selvfølgelig også frostsikker, som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at flisene sprekker opp uansett hvor vått og kaldt det blir. Flishellene fra Flisekompaniet kan legges rett på treplatting, grus og gress.

Utefliser til terrasse og balkong

Flisekompaniet har et stort utvalg av uteflis du kan bruke på terrasse og balkong. Utefliser er et veldig godt valg hvis du er ute etter en rask måte å få et helt nytt og vakkert uttrykk på et litt slitent gulv. Velger du flisheller kan du faktisk legge flisene over det gamle tregulvet, som sparer deg for mye tid og krefter.

Inspirasjon til fliser utendørs

Vil du gi uterommet ditt en velfortjent oppgradering?

Få tips og inspirasjon til hvordan du kan bruke utefliser til å gjøre ditt utendørsområde til et naturlig samlepunkt for familie og venner.

Italgraniti

Stone Mix, Ardesia Black (Antislip) 30x60 Flis

30x60 cm
kr 899,- pr. m²
Sant Agostino

Waystone, Pearl 60x60 Flis

60x60 cm
kr 1 090,- pr. m²

Slik legger du fliser utendørs

For at du skal få et perfekt resultat på din terrasse eller uteplass har vi laget en 5-punktsplan som gir deg gode tips til å legge fliser utendørs. Følger du disse punktene vil du få et resultat med lang levetid.

Se hvordan her
Ergon

Architect Resin, New York Sand 60x60 Flis

59,8x59,8 cm
kr 1 190,- pr. m²
Ergon

Architect Resin, Copenhagen Ivory 80x80 Flis

79,8x79,8 cm
kr 1 490,- pr. m²
Sant Agostino

Waystone, Light 60x120 Flis

60x120 cm
kr 1 490,- pr. m²