Servantbatterier fra Primy og Tapwell

Primy servantbatteri

Primy produserer blyfrie produkter med flott design og lang levetid. Blandebatteriene er i rustfritt stål og hygeniske. Her går kvalitet, funksjon og design hånd i hånd. Med Primy produktene får du også et utvalg av tilbehør i samme stil.

Produksjonen av Primy bygger på høy teknologi, miljøbevissthet og kvalitet. Rustfritt stål er et materiale helt fritt fra det giftige tungmetallet bly, og inneholder ingen emner som er skadelige for verken mennesker eller natur. Materialet har en holdbarhett på opp til 30 år og kan gjenbrukes 100%. 

Se hele utvalget vårt på Primy servantbatterier

primy-servantbatteri

Tilbehør til Primy servantbatterier

Trenger du matchene tilbehør som toalettbørste, kroker, håndklestang og lignende?

Se utvalget her

Tapwell servantbatteri

Alle Tapwells produkter produserer i Italia, som er verdensledense innen teknikk og design. Resultatet er blandebatterier i høy kvalitet og med et innovativt design.

Tapwell har produkter med flere overflater å velge mellom. Alt fra forkrommede eller matte overflater, til kobber, polert messing eller råmessing som gir et mer antikk/patinert uttrykk. Overflaten regjøres best med myk klut, lunkent vann og mild såpe.Det må ikke benyttes kalkavløsende, sure eller slipende skuremidler. Produktene skal heller ikke pusses/poleres.

Se hele utvalget av Tapwell servantbatterier her

nyhet-arm07102

Tilbehør til Tapwell servantbatterier

Trenger du matchende tilbehør til ditt Tapwell blandebatteri?

Se hele utvalget her