VAL BAD fra Flisekompaniet

Flisekompaniet presenterer VAL BAD - en serie baderomsmøbler og VVS-artikler som kombinerer kvalitet og pris på en helt unik måte. Her får du prisgunstige baderomsløsninger i stor variasjon, skapt for å gi baderommet ditt et løft, til svært gode priser.

Dette er VAL BAD

Bli kjent med Flisekompaniet og VAL BADs fokus på kvalitet og pris, og lær hvorfor VAL-serien er det perfekte valget for deg som verdsetter produkter som kombinerer estetikk med brukervennlig funksjonalitet.

  1. Verdi: Med VAL BAD skal vi i Flisekompaniet levere høy verdi for deg som kunde. Du skal være trygg på at du får kvalitet, funksjonalitet og stil til den beste verdien for pengene. Produktene i VAL BAD-serien kombinerer moderne design med langvarig holdbarhet til en uslåelig verdi.
  2. Alternativ: VAL BAD representerer et alternativ til de etablerte og mer kostbare merkevarene. Flisekompaniet gir deg her muligheten til å velge et alternativ, uten å gå på akkord med kvalitet. Dette gjør VAL BAD til et smart valg for den prisbevisste kunden.
  3. Lagerført: I Flisekompaniet vil vi alltid gjøre vårt beste for å sikre effektiv levering. Vårt mål er å tilby deg raske og pålitelige leveringstider, slik at du kan planlegge og starte prosjektene dine med minimal ventetid. Velg VAL BAD for å kombinere fleksibilitet med kvalitet.

SE HELE UTVALGET FRA VAL BAD HER

Opplev VAL-serien

VAL er en serie nøye utvalgte produkter. Her får du kvalitet og luksus pakket inn i et meget prisgunstig konsept. Fra elegante dusjhjørner og moderne badekar, til stilrene og funksjonelle baderomsmøbler vil du alltid finne noe du har lyst på. I tillegg lanserer vi stadig nye produkter, som selvfølgelig lever opp til alt det VAL BAD står for.

Her er noen smakebiter av hva du kan forvente deg av serien fra Flisekompaniet:

VAL Serena  

Baderomsmøbelet VAL Serena representerer en perfekt balanse mellom pris og kvalitet, og består av servantskap, servant og speilskap. For å sikre at det passer perfekt inn i ethvert baderom, kommer VAL Serena i et variert størrelsesutvalg fra 40 cm til 120 cm i bredde.

Hver enhet i VAL Serena-serien er utformet med elegante, høyglans hvite folierte fronter, som tilfører en lys og romslig stemning til ethvert bad. Servantskapet kommer også med SoftClose lukkemekanisme, som sikrer at du unngår å smelle med skuffene når det ellers er stille i huset.

Se alle produkter fra VAL BAD

VAL Portal

VAL Portal Dusjhjørner tilbyr en elegant løsning for baderommet ditt. Dusjhjørnet har et tidløst design med klart glass og aluminiumsprofiler, tilgjengelig i sort matt eller forkrommet finish. Med en høyde på 190 cm passer VAL Portal fint selv for dusjer med takmontert dusjhode. 

VAL Girona

VAL Girona er et ovalt frittstående badekar i mykt og moderne design. Den slette, porefrie overflaten avviser smuss og bakterier effektivt, og bidrar til et sunnere og mer hygienisk miljø. Det forhindrer også vannrester i å feste seg, som gjør rengjøring og vedlikehold enkelt.

Badekaret er produsert i det robuste og slitesterke Lucite® Akryl, og er designet for å tåle daglig bruk. For å fullføre det hele, kommer VAL Girona med 15 års garanti mot lekkasje og misfarging. Med sin perfekte balanse mellom estetikk og holdbarhet, er Girona-badekaret fra VAL det opplagte valget for de som søker varig kvalitet til en god pris.