Bad

Baderom

Skal du bygge et nytt bad, eller pusse opp et gammelt baderom, gjør du en investering i hjemmet ditt. For å få drømmebadet bør du ha en gjennomtenkt plan for baderomsinnredningen – fra utseende til praktiske løsninger.

I våre dager skjemmer for eksempel ikke toalettet ut badet. Vi har både frittstående toalett og vegghengte toalett som gjør rengjøringen til en lek. Hos Flisekompaniet har vi et stort utvalg baderomsmøbler, blandebatterier, dusjløsninger, badekar, toalett med mer.

Hos Flisekompaniet har vi også mange løsninger for dusj, vegger, eventuelt dusjkabinetter for bad du ikke vil ha vann rett på gulvet. Har du plass til badekar, finner selvfølgelig også dette hos oss. Stadig flere av oss prioriterer badekar og søker en egen spaopplevelse på badet hjemme.

Du får også alt du trenger av blandebatterier til dusj, servant og badekar. Det finnes også innebygde løsninger i mange ulike stiler, slik at det passer med baderomsmøblene ellers.

Baderomstilbehør

På badet ligger mye i detaljene. Med baderomstilbehør som spiller på lag med fliser, vegger og gulv, får du et helhetlig og komplett bad du ønsker å tilbringe tid på. Sjekk utvalget vårt av baderomsmatter, dusjoppbevaring, håndkleholdere, søppelbøtter og alt det andre baderomstilbehøret som gjør baderommet lekkert og praktisk i bruk.

Baderomsmøbler

Du kan gå for komplette baderomsmøbler med servant og servantskap, ofte med speil eller speilskap og baderomsskap i samme pakke. Eller miks og match med vaske, speil, skap, benkeplater, belysning, hyller og skuffeinnredning i ulikt design og prisklasser.

Tegn ditt drømmebad

Sett forslag på løsninger inn i vårt 3D tegneprogram sammen med flisene du vil ha og få visualisert badet før du har kjøpt noe som helst. Vi har også et digitalt showroom hvor du kan se ulike løsninger for baderommet.