Om Flisekompaniet

Flisekompaniet er Norges største forhandler av keramiske fliser. Vi har 36 utsalgssteder fra nord til sør i Norge, med et bredt vareutvalg av fliser og VVS-produkter til både det private og det profesjonelle markedet. Våre engasjerte medarbeidere etterstreber alltid å leve etter våre verdier som er Troverdig, Inspirerende, Løsningsorientert og Entusiastisk. Du skal alltid forvente god service, faglige råd og en hyggelig handleopplevelse i et kundemøte hos Flisekompaniet. Flisekompaniet er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Flisekompaniet hovedkontor

Flisekompaniets hovedkontor står for sortimentsutvelgelse og innkjøp, leverandørvalg, kjedemarkedsføring, markedskonsepter, IKT og økonomitjenester, i tillegg til andre relevante servicetjenester for kjedens medlemmer. Hovedkontoret ligger ved Helsfyr i Oslo, sammen med kjedens sentrallager. Vårt hovedmål er alltid å sørge for god service og optimal varetilgjengelighet gjennom god logistikk for alle kjedens avdelinger.  

Historikk

Flisekompaniet ble stiftet i 1979, med første butikk på Skøyen i Hoffsveien 9. Det viktigste var den gangen, som i dag, gode innkjøpsavtaler med tydelig og god markedsføring. Konseptet Flisekompaniet ble tidlig attraktivt, og knyttet raskt til seg flere franchise-medlemmer i tillegg til egeneide butikker. Kjeden jobber aktivt med rekruttering, og er i dag landsdekkende med 36 avdelinger.

Flisekompaniet 1979 2

Flisekompaniet tar ansvar

Vi stiller strenge krav til alle våre leverandører. Vi kvalitetssikrer alle våre produkter, slik at disse tilfredsstiller HMS krav og ikke skader personer eller miljøet. Vi sikrer også at alle våre produkter ikke er knyttet til barnearbeid. Videre støtter Flisekompaniet Kreftforeningen, da vi mener det er viktig å bidra med økonomiske midler til forsking. Vi har gjennom mange år støttet ulike idretter med blant annet å dele ut draktsett til breddeidretten. Vi er medlem av EL-Retur og tar i mot kasserte el-produkter som er kjøpt hos oss.

Butikker og netthandel

Flisekompaniets overordnede mål er å være kundens naturlige førstevalg. Dette oppnår vi med å ha flotte butikker, god service og flinke medarbeidere. Dessuten har vi produkter som lever opp til kundens forventninger. Uansett hvilken butikk du besøker får du alltid topp service og finner de beste utstillingene. Nå kan du som kunde også handle fra et rikholdig og attraktivt utvalg av oppussingsprodukter via vår e-handels løsningen på www.flisekompaniet.no. Vi har i tillegg et digitalt show-rom hvor våre produkter vises i naturlige miljøer med kjøpshjelp. Som kunde skal du alltid bli sett og hørt

Proff og prosjekt

Flisekompaniet har på alle sine butikker egne proffavdelinger med faglig trygge medarbeidere som alltid gir ekstra god service og gode råd. Flisekompaniet har også flere prosjektsentre i landet, som betjener både byggherrer, arkitekter og ulike firma med krav om høy kvalitet og levering på avtalt tid. Våre medarbeidere er vant til å arbeide med ulike byggetekniske krav og standarder som bla. NS3600, FDV dokumentasjoner med mer. Gode løsninger og rett kunnskap, gir deg trygghet til et solid prosjekt.

Hos Flisekompaniet finner du løsninger du har lyst på!