Om Flisekompaniet

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen keramiske fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Flisekompaniet har 35 utsalgssteder fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør. Våre engasjerte medarbeidere leverer daglig den beste servicen for å gi kundene en god handleopplevelse. Hos Flisekompaniet får kundene alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette er mulig, med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo. Flisekompaniet eies 100 % av Optimera som er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer med 180 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Monter. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Flisekompaniet hovedkontor

Flisekompaniets hovedkontor står for sortimentsutvelgelse og innkjøp, leverandørvalg, kjedemarkedsføring, markedskonsepter, IKT og økonomitjenester, i tillegg til andre relevante servicetjenester for kjedens medlemmer. Hovedkontoret ligger ved Helsfyr i Oslo, sammen med kjedens sentrallager. Vårt hovedmål er alltid å sørge for god service og optimal varetilgjengelighet gjennom god logistikk for alle kjedens avdelinger.  

Historikk

Flisekompaniet ble stiftet i 1979, med første butikk på Skøyen i Hoffsveien 9. Det viktigste var den gangen, som i dag, gode innkjøpsavtaler med tydelig og god markedsføring. Konseptet Flisekompaniet ble tidlig attraktivt, og knyttet raskt til seg flere franchise-medlemmer i tillegg til egeneide butikker. Kjeden jobber aktivt med rekruttering, og er i dag landsdekkende med 26 avdelinger.

Flisekompaniet tar ansvar 

Vi stiller strenge krav til alle våre leverandører. Vi kvalitetssikrer alle våre produkter, slik at disse tilfredsstiller HMS krav og ikke skader personer eller miljøet. Vi sikrer også at alle våre produkter ikke er knyttet til barnearbeid. Videre støtter Flisekompaniet Kreftforeningen, da vi mener det er viktig å bidra med økonomiske midler til forsking. Vi har gjennom mange år støttet ulike idretter med blant annet å dele ut draktsett til breddeidretten. Vi er medlem av EL-Retur og tar i mot kasserte el-produkter som er kjøpt hos oss.

Butikker og netthandel

Flisekompaniets overordnede mål er å være kundens naturlige førstevalg. Dette oppnår vi med å ha flotte butikker, god service og flinke medarbeidere. Dessuten har vi produkter som lever opp til kundens forventninger. Uansett hvilken butikk du besøker får du alltid topp service og finner de beste utstillingene. Nå kan du som kunde også handle fra et rikholdig og attraktivt utvalg av oppussingsprodukter via vår e-handels løsningen på www.flisekompaniet.no. Vi har i tillegg et digitalt show-rom hvor våre produkter vises i naturlige miljøer med kjøpshjelp. Som kunde skal du alltid bli sett og hørt.

Proff og prosjekt

Flisekompaniet har på alle sine butikker egne proffavdelinger med faglig trygge medarbeidere som alltid gir ekstra god service og gode råd. Flisekompaniet har også flere prosjektsentre i landet, som betjener både byggherrer, arkitekter og ulike firma med krav om høy kvalitet og levering på avtalt tid. Våre medarbeidere er vant til å arbeide med ulike byggetekniske krav og standarder som bla. NS3600, FDV dokumentasjoner med mer. Gode løsninger og rett kunnskap, gir deg trygghet til et solid prosjekt.

Hos Flisekompaniet finner du løsninger du har lyst på!