Dette er Flisekompaniet

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser, gjennom våre landsdekkende butikker fra nord til sør. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører. Som en landsdekkende kjede, med både egeneide butikker og franchise-butikker, er det aldri langt til nærmeste Flisekompaniet. Med sterk digital tilstedeværelse er vi også kun et par tastetrykk unna. På våre nettsider finner du inspirasjon, produktoversikt, gode tilbud og nyttige tips og verktøy.

Vår historie

Flisekompaniets første butikk ble etablert allerede i 1979, sentralt plassert på Skøyen i Oslo. Fokuset i alle disse årene har vært et tydelig konsept, med et bredt og tidsriktig sortiment kombinert med fagsterke medarbeidere. Disse grunnprinsippene ble ytterligere forsterket når Flisekompaniet og Bergersen Flis ble fusjonert i 2022. Det fusjonerte selskapet går under navnet Flisekompaniet og co-brandes Studio Bergersen.

Mens Flisekompaniet har hatt sin styrke mot forbruker- og proffmarkedet er Studio Bergersen et konsept rettet mot de profesjonelle aktørene, og har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartneren for utbyggere, arkitekter og proffkunder. Det å kunne tilby inspirerende og store, flotte utstillinger, teknisk kompetanse og komplette leveranser av små og store prosjekter gjennom våre unike logistikkløsninger, samt høyt faglig nivå, god service og bredt utvalg av bærekraftige produkter er noe vi begge har til felles.

Flisekompaniet er i dag en del av Saint Gobain Distribution Norway som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i hele 68 land, og er Europas største distributør av byggevarer.

Vårt verdisett

Som kunde hos Flisekompaniet er du i trygge hender. Faglig kunnskap og ekspertise er noe vi har stort fokus på, fra innkjøp og sortimentutvelgelse og helt frem til medarbeiderne i butikk. Flisekompaniets ansatte har alle den nødvendige kompetansen for å kunne gi sine kunder kvalifiserte råd og veiledning. Alt for å gjøre et hvert prosjekt, lite eller stort, til en god kundeopplevelse. Hos oss møter man engasjerte medarbeidere som alle leverer på våre kjerneverdier:

  • Troverdighet

  • Inspirerende

  • Løsningsorientert

  • Entusiastisk