Flisekompaniet Moss

Tore Borvik

Mona Nilssen

...løsninger du har lyst på!

Flisekompaniet har vært etablert i over 40 år. I Moss har det vært drevet butikk i over 15 år i samme lokaler. Lokalene ble pusset opp og oppgradert i 2018. Butikken er liten men stor på inspirasjon og gode ideer. Vi har et stort utvalg av alt du trenger til badet fra flis til toaletter. Butikken har 20 inspirerende miljøer som stadig oppdateres med nye trender og nyheter. Vi har også et stort utvalg av laminater og parketter. Flisekompaniet har Norges største lagerførte sortiment på flis, noe som gjør at vi har rask leveringstid på flis.

 

Om oss i Moss:

Butikken i Moss består av fem dyktige og engasjerte medarbeidere som brenner for deg og ditt prosjekt. Vi gjør alt for at du skal bli fornøyd, og at du skal finne den løsningen du har lyst på. For å inspirere deg, tilbyr vi gjerne tegnetime for å vise deg hvordan ditt bad vil se ut med de alternativene du plukker ut. Dette gir deg et godt visuelt inntrykk av hvordan ditt bad blir seende ut. Noe som gjør det enklere å velge. Dersom du har et eget prosjekt, gir vi deg veiledning og hjelp med kjemiske produkter på alt fra avrettingsmasse til lim og fug.

Vi er her for deg!

Dyktige fagfolk:

Trenger du hjelp til å utføre jobben? Vi har mange dyktige fagfolk som ønsker å hjelpe deg. Vi samarbeider med murere, flisleggere, tømrere og rørleggere. Alle er klare for å yte topp service på ditt prosjekt. Spør oss!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Flisekompaniet i Moss for en hyggelig handel!

Tore Borvik

Mona Nilssen