Flisekompaniet Fredrikstad

- løsninger du har lyst på!

I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du trenger til ditt baderom. Du finner et stort utvalg av baderomsmøbler, massasje- og badekar, alt av dusjløsninger fra løse dører til dampdusjer og servantbatterier til bad og kjøkken. Skal du utføre arbeidet selv har Flisekompaniet alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D. 

Flisekompaniet Fredrikstad har en egen satsning på norsk skifer med eget skiferlager for å møte markedet og etterspørselen, både til håndverkere og privatpersoner, i Østfold.

Velkommen til Flisekompaniet i Fredrikstad hvor du finner løsninger du har lyst på!

Vi i Fredrikstad satser på norsk skifer!

- Skifer er et klart satsningsområde for oss, og vi ønsker at kundene våre kjøper norsk skifer, sier Roar Engebretsen, som er ansvarlig for proff- og prosjektmarkedet i Flisekompaniets butikk i Fredrikstad.

Gode grunner til å velge skifer

- Skiferen varer evig, den er klassisk, bærekraftig, vedlikeholdsfri, naturlig, unik, sterk, den er personlig og ikke minst – den er vakker, sier vår fagsjef Jan Eddie Kragtorp.

Fra brudd til bolig

Evig og uslitelig - norsk skifer er ekte vare, et materiale som har taklet vær, vind og vinter gjennom uminnelige tider.

Veien til drømmebadet

Med verdens enkleste skisse av mitt lille drømmebad i hånda ble jeg møtt med et stort smil og et fast håndtrykk, da jeg besøkte Flisekompaniet på Skøyen her om dagen.