Flisekompaniet Ski

Åpningstider

NB! I forbindelse med nye smittevernrestriksjoner er vi pålagt å holde butikken stengt for privatkunder frem til 25.april. Butikkens lager- og proffavdeling holder åpent for proffkunder for bestilling og kontaktløs henting av varer. Vi er bemannet slik at du som privatkunde kan hente bestilte varer utenfor butikken på en trygg måte. Kontakt oss for kjøpshjelp og bestilling på telefon eller ordremail, se oversikt.

 

Åpningstider:

 

Mandag - Fredag 07.00 - 19.00

Lørdag 10.00 - 16.00

...løsninger du har lyst på!

Velkommen til Flisekompaniets butikk sentralt i Ski. Her finner du løsninger du har lyst på!

Med 47 miljøutstillinger i butikken er det noe for enhver smak. Utstillingene omfatter et betydelig sortiment av fliser og baderomsutstyr, både fra lavprissortimentet til mer eksklusive løsninger. Vi har fliser til alle rom. Butikken fører også et stort utvalg av kjøkkenfliser, dusjløsninger,blandebatterier, parkett og laminat.

Vi ønsker å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Skal du utføre arbeidet selv, har vi alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. Har du behov for håndverker kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med flere.Vi hjelper deg gjerne med å tegne ditt bad i foto-realistisk 3D. Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du lettere kan velge de løsningene du har lyst på.

Velkommen til oss!