Flisekompaniet Ski

Åpningstider

I forbindelse med nye smittevernrestriksjoner og krav fra myndighetene er vi pålagt å holde butikkene våre på Skøyen, Alnabru, Moss og Ski stengt. Butikkens lager vil være åpne for kontaktløs henting av varer. For bestilling og kjøp av varer henviser vi til våre nettsider eller ta kontakt med butikken på mail eller telefon.

Åpningstider:

Mandag - Fredag 07.30 - 19.00

Lørdag 10.00 - 16.00

...løsninger du har lyst på!

Velkommen til Flisekompaniets butikk sentralt i Ski. Her finner du løsninger du har lyst på!

Med 47 miljøutstillinger i butikken er det noe for enhver smak. Utstillingene omfatter et betydelig sortiment av fliser og baderomsutstyr, både fra lavprissortimentet til mer eksklusive løsninger. Vi har fliser til alle rom. Butikken fører også et stort utvalg av kjøkkenfliser, dusjløsninger,blandebatterier, parkett og laminat.

Vi ønsker å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Skal du utføre arbeidet selv, har vi alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. Har du behov for håndverker kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med flere.Vi hjelper deg gjerne med å tegne ditt bad i foto-realistisk 3D. Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du lettere kan velge de løsningene du har lyst på.

Velkommen til oss!

Best på bad

Best på bad

Lag ditt nye rom i vårt showroom

Lag ditt nye rom i vårt showroom

Fra gammelt og slitt til ekte drømmebad

Fra gammelt og slitt til ekte drømmebad