LINN BAD LINN BAD Hjørneskap 100 cm m/40 cm dør (Høyre), Lys Eik

Benkeskap
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
kr 3 350,-
Pris pr. stk.
kr 3 350,-
Totalt
kr
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7783310

  Praktisk underskap/benkeskap for plassering i hjørne med én dør og mengder av lagringsplass. Modulen har en totalbredde på 100 cm, mens døren er 40 cm.
  Hjørneskapet kombineres med valgfri benkeplate (selges separat). Døren leveres standard med demping som gir en myk, lydløs lukkefunksjon. Du velger selv om du ønsker hengsling på høyre eller venstre side.

  Til informasjon:
  Møbelet må kombineres med 2 støtteben (medfølger ikke).

  Leveres med ferdig montert skrog og er tilgjengelig i fire farger. Dør og håndtak festes manuelt. Standard håndtak i forkrommet stål medfølger.

  OBS! Velger du underskap med skuffer eller skap med uttrekkbart strykebrett ved siden av hjørneskap må det legges inn en 5 cm foring for ikke å komme i konflikt med håndtak.

  Dør- og skuffefronter er produsert i helfoliert 16 mm MDF, mens skrog, skapstammer og hylleplater er produsert i 16 mm melaminbelagt spon.

  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Lys Eik
  Lengde (cm):
  60
  Bredde (cm):
  100
  Høyde (cm):
  72
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  21

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

  Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger