Tegne bad

Det er vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet blir før man har begynt. Vi har en rekke løsninger for å hjelpe deg med dette. Enten du raskt vil se hvordan dine valg blir, få tegnehjelp av en av våre eksperter eller du kun ønsker å blir inspirert av stilarter. Har du lyst til å tegne alt selv? Meld deg inn i kundeklubben vår og få eksklusiv gratis tilgang til vårt online tegneprogram

Se dine ferdige valg i vårt Digitale Showrom. Her har vi laget noen ferdige rom til deg som du kan flislegge etter eget ønske for å se hvordan de passer sammen.

Prøv vår Stilvelger. Hvilken stil er du? Her har vi samlet 4 av de mest populære stilene i 3 forskjellige romstørrelser, så du enkelt kan finne ut hvilken stil som passer deg best. Er du den Klassiske, Rå Urbane, Moderne Skandinaviske eller er det Lun Harmoni du er ute etter. Klikk og drøm deg bort.

Få eksperthjelp! Om du ønsker å overlate tegnejobben til en ekspert kan du bestille time i en av våre butikker. Her vil du få tips og råd til oppussingen din, hjelp til å beregne materialforbruk, og sist men ikke minst god hjelp til å tegne ditt prosjekt i 3D

Tegn ditt bad selv! Om du ønsker å gjøre alt selv, melde deg inn i kundeklubben og få eksklusiv tilgang til vårt tegneprogram. Har kan du designe ditt eget bad, med alt du ønsker.

OBS! Tegneprogram er optimalisert for pc/mac, og fungerer foreløpig ikke på mobil.