Oppgraderte drømmebad med flis på flis

Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, har badet til Vegard Aulie og Anette Hallén blitt forvandlet til et lyst og moderne fristed. Ved å legge flis på flis, står rommet nå i stil til resten av familiens tidsriktige bolig på Stabekk.

Når kan man legge flis på flis?

Skal du legge flis på flis på baderom bør du vite hvor gammelt badet er og om det er tett. 

Er membranen tett?

En våtromsmembran har en levetid på rundt 25 år, så det er veldig viktig å sjekke dokumentene på det opprinnelige badet. Er badet gammelt, eller dokumentasjon mangler, vil det være uklokt å ta sjansen på at membranen fortsatt er tett.

Kan jeg legge flis på flis med varmekabler?

Svar: Ja. Det er ingen problemer med å legge flis på flis med varmekabler. Det er ikke snakk om noe særlig varmetap, man kan faktisk få økt effekt da avrettningsmassen er med på å fordele varmen bedre i gulvet.

- Vi har fått all den hjelpen vi trenger av Flisekompaniet. De har gitt oss god veiledning på valg av fliser, størrelser og farger. Vi hadde selvsagt en del meninger og føringer for hva vi ønsket oss. Flisekompaniet var flinke til å ta hensyn til dem og sørget for at resultatet gjenspeiler drømmene våre.

-Vegard Aulie

Se vårt store utvalg og finn fliser til ditt drømmebad.