Dansani DANSANI Møbelsett MIDO+ 100, Pine Grey

Komplette Møbelsett
 • Dansk design, funksjonalitet og håndverk
 • Komplett møbelsett
 • 10 års garanti
 • Materialer i toppkvalitet
kr 12 500,- pr. sett
Pris pr. sett
kr 12 500,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: MIDO100_01

  Det enkle valget for best utnyttelse av plassen – også i det lille baderommet. DANSANI MIDO+ er velkjent kvalitet og funksjonalitet til en spesielt god pris.
  Med sitt oversiktlige sortiment tilbyr MIDO+ funksjonelt design og materialer for maksimal plassutnyttelse og gode oppbevaringsmuligheter med høye servantskap, spesielt godt egnet til innredning av mindre baderom.


  Komplett møbelsett i kolleksjonen MIDO+ bestående av:
  • Servantskap MIDO+ 100 cm, Pine Grey (artikkelnummer: 7809917)
  • Servant MIDO+ 101 cm, Hvit (artikkelnummer: 7807607)
  • Speil 100 cm, MIDO+ (artikkelnummer: 7808208)
  • Lampe MIDO+ 60 cm, Krom (artikkelnummer: 7807318)

  OBS! Servantbatteri og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

  Vi gjør oppmerksom på at porselen er et materiale som under produksjonssprosessen kan gi små avvik i dimensjon i forhold til måltegninger og oppgitt produktinformasjon på servant.


  Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som omfatter funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og en estetisk fundert tilnærming til livet. Et levende fundament du kan bygge videre på og forme ut fra din egen personlighet.

  DANSANI ser badet som et vesentlig rom i ethvert hjem, og designet skal være i tråd med boligens øvrige interiør. Vår største oppgave er derfor å skape løsninger som åpner for at du skal kunne gjøre livet – med alt som hører til – enklere, vakrere og dermed mer meningsfylt.

  Merke:
  Dansani
  Serie:
  MIDO+
  Leverandørens fargenavn:
  Pine Grey
  Bredde (cm):
  100
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  65

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Danmark

  Produktinformasjon:

  fdv---dansani-mido.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 2 - 3 uker

  Vurderinger