Dansani DANSANI Møbelsett INZO 120, Brun Eik

Komplette Møbelsett
 • Dansk design, funksjonalitet og håndverk
 • Komplett møbelsett
 • 10 års garanti
 • Materialer i toppkvalitet
kr 24 490,- pr. sett
Pris pr. sett
kr 24 490,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: INZO120_01

  Innred hele badet – uansett størrelse og form. La deg ikke begrense av skjeve hjørner, skråvegger, nisjer og små, smale rom som det kan være vanskelig å innrede. DANSANI INZO gjør det mulig å utnytte hver eneste centimeter av badet ditt, uansett størrelse og form.
  Det store utvalget av servanter, speil, skap og løsninger som enkelt kan spesialtilpasses din egen stil gir stor frihet i møbleringen av ditt baderom.

  Med DANSANI INZO får du store muligheter for individuell og funksjonell innredning av badet ditt – og ikke minst muligheten til å krydre med et stort utvalg av lekkert tilbehør som gjør hverdagen på badet litt finere og enklere.


  Komplett møbelsett i kolleksjonen INZO bestående av:
  • Servantskap INZO 120 cm, Brun Eik (artikkelnummer: 7809462)
  • Servant INZO 121 cm, Hvit (artikkelnummer: 7807593)
  • 2 stk. håndtak 33 cm CALIDRIS, Sort (artikkelnummer: 7807275)
  • Speil 120 cm, INZO (artikkelnummer: 7808219)

  OBS! Servantbatteri og bunnventil medfølger ikke (selges separat).

  Vi gjør oppmerksom på at porselen er et materiale som under produksjonssprosessen kan gi små avvik i dimensjon i forhold til måltegninger og oppgitt produktinformasjon på servant.


  Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som omfatter funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og en estetisk fundert tilnærming til livet. Et levende fundament du kan bygge videre på og forme ut fra din egen personlighet.

  DANSANI ser badet som et vesentlig rom i ethvert hjem, og designet skal være i tråd med boligens øvrige interiør. Vår største oppgave er derfor å skape løsninger som åpner for at du skal kunne gjøre livet – med alt som hører til – enklere, vakrere og dermed mer meningsfylt.

  Merke:
  Dansani
  Serie:
  INZO
  Leverandørens fargenavn:
  Brun Eik
  Bredde (cm):
  120
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  70

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Danmark

  Produktinformasjon:

  fdv---dansani-inzo.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 2 - 3 uker

  Vurderinger