Hvordan velge rett armatur?

Armaturet er ofte "prikken over i'en" på ditt baderom. Armaturet er med på å sette stilen og utvalget har de siste årene blitt enormt.

Passer stilen på armaturet inn?

Skal du bygge et nytt bad, eller pusse opp et gammelt, kan det være lurt å tenke på armatur som skal passe inn, spesielt om du skal velge innbygningsarmatur. Armatur kommer i flere stilretninger fra stramt minimalistisk til en mer romantisk landstil.

Rask forandring

Ønsker du en rask forandring på badet ditt uten å måtte pusse opp alt? Da er mitt beste tips å bytte ut armaturet. Du kan velge mellom ulike materialer som krom, messing, kobber, matt sort, bronse og nikkel.

Det er lurt å undersøke hvordan du vedlikeholder ditt armatur. Noen modeller holder seg like fine i flere år, mens andre krever mer vedlikehold og vil endre overflate med tiden.

Hvilken farge velger du?

De siste årene har mange valgt sort armatur. Det passer godt til den urbane stilen med sort og hvitt. Ønsker du en mer nordisk stil med baderomsinnredning i f.eks eik kan det være lekkert med armatur i bruntoner. Velger du den klassiske stilen med marmor kan et godt tips være å velge armatur i ulike varianter av gull og messing.

Tør å tenke nytt!

La armaturet gjenspeile din personlighet og ikke vær redd for å tenke litt nytt. Hos Flisekompaniet får du markedets største utvalg fra kjente leverandører som Tapwell, Dansani, Fima, Boco og Primy. Her står design og funksjonalitet i høysetet og du vil garantert finne flere favoritter.

Fima

FIMA Servantbatteri SPILLO TECH, Børstet gull

Servantbatteri
kr 10 430,-
Fima

FIMA Servantbatteri SPILLO UP XS, Sort krom

Servantbatteri
kr 6 160,-

Se armaturene i våre butikker

Hos Flisekompaniet står all armatur utstilt slik at det skal være enkelt for deg å se utvalget og finne ut hva du liker best.

Finn du din nærmeste Flisekompaniet-butikk, og se på utstillingen der!

utstilling av armatur i butikk
Primy

PRIMY Servantbatteri Vector by PRIMY, Scrap

Servantbatteri
kr 5 190,-

Marianne Haga Kinder

Marianne Haga Kinder er interiørstylist og influence, og Flisekompaniets faste trendekspert.

Du kan følge Marianne på instagram @mariannehagakinder_

 

Se vårt utvalg av armaturer

Til servantbatterier

Få mer inspirasjon og tips

Til inspirasjonssidene