Inspirasjon til kjøkkenet

Da Marianne Haga Kinder flyttet fra St.Hanshaugen til Ullern lagde hun et helt nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet lå i husets underetasje men hun ville integrere kjøkkenet i et stort allrom med stue og spisestue i 1.etage.

kjokken_inspirasjon_1

For å få det lyst valgte Marianne minst mulig overskap. Ettersom kjøkkenbenken er 6 meter lang ville hun at veggen bak skulle fremstå som et smykke i rommet. Hun brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken type flis Hun ville ha. Men til slutt falt valget på lyse, klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant. Flisene gir et helt spesielt lys i rommet og Marianne er veldig fornøyd med valget.

El Barco

EL BARCO Biselado, Blanco Brillo 10x20 Flis

9,98x19,8 cm
kr 499,- pr. m²
El Barco

EL BARCO Biselado, Blanco Mate 10x20 Flis

9,98x19,8 cm
kr 499,- pr. m²
kjokken_inspirasjon_2
kjokken_inspirasjon_3

Marianne var litt usikker på om hun turte å velge marmor på kjøkkenbenken. Marmor ses stadig oftere i trendbildet. Marmor er 100 % naturlig og består primært av kalk og avleiringer fra dyr og planter, som siden har blitt komprimert under stort trykk og varme. Hun fikk hjelp av Flisekompaniet til å kjøpe de rette produktene for å behandle sin Carrara marmor. Etter 2 år er kjøkkenbenken like fin!

kjokken_inspirasjon_4

Har du tenkt over hvor mye en kjøkkenkran har å si for total inntrykket på kjøkkenet? Det er forholdsvis enkelt å bytte kran på kjøkkenet og her er noen av Mariannes favoritter fra Flisekompaniet.