Baderom med norsk design og kortreist kvalitet

SELMA 280 servantskap i eikestav med skuffer og underlimt servant

Møbelseriene fra Linn Bad er laget i hjertet av Sognefjorden, med inspirasjon fra naturen rundt der. Med høyt fokus på norsk design og effektiv produksjon. La deg inspirere du også, og finn smarte løsninger og flotte produkter her.

Vi har flere serier fra Linn Bad, men felles for de alle er gode løsninger, og materialer av solid kvalitet. Det er et rikt utvalg av bredder, skap og innretningsløsninger, som gjør at vi tror du lett kan skape ditt drømmebad med disse møblene, uansett stil.

Desingdetalj fra skuffefront
Innredning i skuff med solide materialer

Emma med flotte detaljer og gode løsninger

Emma har integrerte håndtak og leveres i en rekke overflater; matt eller høyglans hvit, trendfargen isbre og møblene av eik med naturlig eller matt svart front, hvor skrog og fronter er utført med nøye utvalgt eikefinér. Emma er overflatebehandlet med vannfast lakk.

Det er brukt glass og heltre som innredning i skuffene, det varer lenger og er bra for miljøet.

Utforsk hele serien her

LINN BAD

Møbelsett EMMA 80, Hvit matt

Komplette Møbelsett
kr 18 730,- pr. sett
LINN BAD

Møbelsett EMMA 160, Hvit matt

Komplette Møbelsett
kr 36 770,- pr. sett

Selma like evig som eika?

Visste du at en eik kan bli over 1000 år?

Med Selma vil vi ha noe som varer. Du får Selma i eikestaver i heltre eik, eller glatt fromt med eikefinner av beste kvalitet. Svartlakkert eller naturlig, eik er like vakkert.

Utforsk serien her

LINN BAD

Møbelsett SELMA 120, Eikestav

Komplette Møbelsett
kr 27 780,- pr. sett
LINN BAD

Møbelsett SELMA 80, Sortlakkert m/sort speil

Komplette Møbelsett
kr 20 840,- pr. sett

Mari for deg og dine

Design og funksjonalitet i skjønn forening! Med bredder fra 60 cm til 160 cm på innredningene til Linn Bad er det lett å finne en innredning som passer akkurat ditt bad. Selv små bad kan se luksuriøse ut, med god design og kvalitet.

Og med et enkelt men stilig design på håndtakene får du en front som er lett å holde ren, samtidig som det ser bra ut -så badet kan brukes av hele familien, også de minste!

I serien Mari finner du tilhørende høyskap i ulike varianter og bredder med dør eller skuff. Serien har et unikt håndtak. Finnes i svart matt, lys eik, grå matt, hvit matt og hvit høyglans.

Utforsk serien her!

LINN BAD

Møbelsett MARI 80 (smal), Lys Eik

Komplette Møbelsett
kr 18 882,- pr. sett

Finn flere saker om lekre bad og gode løsninger her