Hvilken stil er du?

Baderommet er stedet du starter og avslutter dagen. Det er et av de viktigste rommene, hvor du kan skape din personlige stil og stemning, som gir deg den harmonien du trenger for en ny dag, samt roen du trenger for å lande etter en lang dag. Her har du 4 forslag til hvordan du kan innredet badet så du får skapt din personlige oase. Hvilken er din favoritt?

KLASSISK

Eleganse som varer. Med fokus på kvalitet, tidløse kombinasjoner av varmt treverk med fliser i marmorstruktur og lekre detaljer i krom, vil den klassiske stilen alltid være med oss. Her er badet for deg som ikke kaster deg på de stadig endrede trendene, men som verdsetter den modne, moderne og selvsikre stilen.

 

På det klassiske badet kan du med varierende bruk av tilbehør i dine favorittfarger finne akkurat din stil, og du kan fint benytte baderomsmøbler i helhvitt, lyst eller mørkt tre. Eller hva med mer dramatisk helsort? Sammen med elegante elementer som takdusj, dusj- og badekarbatteri og servantbatteri i krom fra Tapwell skaper du et drømmebad som vil vare i mange år fremover. 

Lun Harmoni

Ro i kropp og sjel. Hjemmespa står høyt på ønskelisten for mange som skal innrede drømmebadet. Et sted hvor du kan lukke døren og nyte litt etterlengtet egentid. Med vårt baderomskonsept “Lun harmoni” ligger alt til rette for lav puls og høy hyggefaktor.

 

Her har vi i stor grad brukt kombinasjon av mørk og varm naturstein, for eksempel Lea Dreaming Gray Stone Velvet, som sammen med vakre detaljer i messing fra for eksempel Primy, vil gi deg den ultimate spafølelsen. Elegante baderomsmøbler fra Kame D-line i matt grå  forsterker helheten og det eksklusive uttrykket. Og ingen spa uten store, gode, myke badehåndklær fra Zone.

Moderne Skandinavisk

Naturtoner og materialmiks. Den skandinaviske stilen har for alvor fått et solid fotfeste i norske hus og hjem. Elegansen og bruk av naturens egne farger og materialer er blitt en favoritt blant mange. Men, nå er det lov  å bruke et større spekter av farger. 

 

De vakre, brente tonene og brune nyanser gir baderommet mer varme og lunhet. Ved å kombinere flere ulike elementer, som glaserte kontrastfliser, natursteinsetterligning, spiletak og malte flater, skaper man et personlig og tidløst baderom. Sammen med takdusj, dusj- og badekarbatteri og servantbatteri fra Primy blir stilen både elegant, ren og moderne.

Rå urban

Urban City Life. Her er det nesten som om du kan høre trafikken tute og buldre forbi i gatene utenfor, mens neonlyset blinker i takt. Med konseptet Rå urban har vi hentet inspirasjonen fra det urbane og den moderne storbyarkitekturen som preger metropolene både her hjemme og verden over. Her har vi fokusert på de som liker det røft, tøft og elegant

 

For å skape denne stilen, kan du velge mellom ulike fliser med uttrykk av ubehandlet betong, som med stort hell kan kombineres med mørke baderomsmøbler fra Kame City, og detaljer i matt stort fra Tapwell. Dersom du vil sette en ekstra spiss på det hele, vil et lekkert spiletak i mattlakkert eik fra Jønland gjøre susen.

1 rom - 4 stiler

Se også vår brosjyre for 1 rom 4 stiler og bli inspirert

Her kan du lese mer om hvordan du enkelt skaper de ulike stilene samt flere tips og produkter du kan benytte.