Stilig og stramt i fullkomment funkishus

Et steinkast fra Son sentrum fant Helene og Terje Skarpnord drømmetomten med utsikt til Oslofjorden. På de lekre stilrene badene får utsikten spille hovedrollen.

En lun, praktisk og moderne gang ønsker varmt velkommen i det nybygde huset til Helene og Terje Skarpnord i Son i Vestby. Her er det tydelig at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Delikate farger, en stor skyvedørsgarderobe, lekker lyssetting og minimalistiske interiørdetaljer skaper et lekkert førsteinntrykk og gjør at man blir nysgjerrig på hva mer huset har å by på. 

På gulvet er det lagt nydelige fliser som i seg selv er et blikkfang i gangen. Her ønsket Terje og kona en varig, slitesterk, men lekker løsning. Etter et besøk hos Flisekompaniet Moss valget falt på Provenza Re-Use Concrete Malta Grey i 60x60.

– Mønsteret ble lagt i rommets lengde-retning og er med på å skape en fin helhetsfølelse i gangen, sier Helene.

Kvalitet og komfort

Og helhet, både i form av stramme linjer og kvalitet, er det som går igjen også ellers i huset. På vaskerommet er det valgt messingkran Primy Steel Curve Sand, noe som gir et spennende og eksklusivt preg på det funksjonelle rommet. 

På husets to badeværelser er det detaljer i krom fra Tapwell som går igjen. På badet i 1.etg er det for øvrig valgt tidløse baderom-sinnredninger fra Kamé, hvor store skuffer og høyskap gir plass til alt man trenger. På badet i andre etasje er det satt inn en lekker dusjløsning fra INR, og badekar fra Neptun, som gir rommet en følelse av herlig velvære. 

møbel og toalett

Gjennom god veiledning og kjempehyggelig service fant vi raskt frem til riktige løsninger og en stil som passet godt nettopp her

-Helene Skarpnord
Stilig og stramt

Naturlig vakkert

Baderomsspeilene fra Kamé har integrert lys, og er med sin elegante, enkle stil med på å bevare husets røde tråd. I tillegg har begge badene naturlig lys fra henholdsvis et vindu og en verandadør. 

Enten man velger å ta en dusj eller et bad, kan man med andre ord få tatt morgenstellet til synet av den vakre naturen og Oslofjorden like utenfor. 

– Dette sto også sentralt da vi tegnet huset. Vi ønsket å slippe det naturlige lyset inn, samtidig som vi kan stå og nyte utsikten, sier Helene 

Dusj
Baderomsmøbel

God veiledning

Bortsett fra plassering av dører og vinduer, var ikke veldig mye på plass da de først kontaktet Flisekompaniet Moss på jakt etter løsninger til gang, vaskerom og baderom. 

– Vi ønsket å ha en gjennomgående stil, men hadde ikke sett for oss nøyaktig hvordan ting skulle bli. Gjennom god veiledning og kjempehyggelig service fant vi raskt frem til riktige løsninger og en stil som passet godt nettopp her, forklarer hun. 

– Vi trives veldig godt med hvordan det har blitt, avslutter den fornøyde huseieren.