Skap stemning med trendy spileplater

Spilevegger er blitt årets store snakkis blant interiørdesignere. Med Flisekompaniets ferdigmonterte spileplater kan du gjør store endringer i ditt hjem. Og det med små budsjetter.

Er du interessert i innredning og design har du kanskje fått med deg at interessen for spiler og spileplater brer om seg i rekordfart. Du kan ikke åpne et eneste interiørmagasin uten at du får presentert utallige lekre og praktiske muligheter som ligger i bruk av spiler og spileplater.

Men hva er egentlig spileplater? Hvordan kan jeg bruke spileplatene? Og hvordan monterer jeg spileplatene?

Her får du inspirasjon, ideer og tips til bruk av spiler og spileplater hjemme.

Video:

Trendy spileplater fra Jønland

Variert bruk av spileplater

Spiler som før stort sett var brukt for å forbedre akustikken i et rom, gir nå uante muligheter for deg som vil ha naturen inn i hjemmet. På en enkel måte får du et moderne, nordisk og eksklusivt uttrykk i din bolig, enten det er snakk om en mindre leilighet eller en større enebolig. Spiler kan fint brukes på vegg eller tak, uansett størrelse på rom og bolig. Det er bare fantasien som setter en stopper. Spiler og spilerplater i taket eller på en, eller flere vegger gir rommet et stort visuelt løft. Eller hva med en spilevegg av eik som romdeler? Her kan du montere to spileplater mot hverandre i ønsket størrelse. Kanskje kan du løfte soverommet med en sengegavl av spileplater i mørkbeiset furu?

Praktisk og billigere med ferdige spileplater

Hos Flisekompaniet har vi fått stor sans for de mange mulighetene som spiler og spileplater gir i hus og hjem. I samarbeid med norske Jønland har vi lansert et stort utvalg av prefabrikkerte spileplater som kan brukes på tak og vegger innendørs. Disse spileplatene består av en gjennomfarget gråsort bakplate med spiler i overflatebehandlet heltre. Her kan du velge mellom furu, eik eller osp slik at du finner treslaget som passer best i din bolig. Med spileplater slipper du å tenke på innkjøp av materialer til spilevegg, og du kan glemme både saging og kutting av spiler og bakplate. Med spileplater fra Flisekompaniet er nemlig store deler av jobben gjort når platene ankommer fra vår produsent.

Enkel montering

Platene kappes og klyves etter mål. Dermed går den endelige tilpasningen og monteringen av spileplatene som en lek. Norskprodusert spilevegg leveres i plateform, blir monteringsarbeidet både enkelt og svært nøyaktig. Du kan velge mellom å lime fast platene direkte på underlaget, eller de kan skrus fast til vegg eller tak. Da bruker vi sorte skruer mellom spilene, slik at sluttresultatet blir så rent og lekkert – helt uten synlige skruer eller spikere. Oppsummert er det mange fordeler med spileplatene fra Flisekompaniet:

  • Rask og enkel montering av spileplater
  • For bruk på både vegger og tak
  • Spiler av heltre
  • Prefabrikerte plater for perfekt resultat Norskprodusert

Nordisk eleganse

Den nordiske stilen gjør seg fortsatt gjeldende som en bærende innredningstrend i norsk hus og hjem. Bruk av spiler i heltre til ulike formål føyer seg perfekt inn som element i denne stilarten. Og med de mange variasjonsmulighetene som spileplater fra Flisekompaniet gir, er det bare å la fantasi og kreativitet få fritt spillerom.

Her er noen forslag på hvordan du kan løfte ditt hjem med bruk av spiler og spileplater på en kreativ måte.

Spiler og spileplater som dekorelement

Dersom du synes det blir for mye å dekke et helt tak eller hele vegger med spiler i eik, furu eller osp, er det et glimrende alternativ å dekke deler av en vegg med spileplater. Er det for eksempel snakk om et inngangsparti kan det være dekorativt å bruke spileplater der du henger klærne.

Er det snakk om et bad kan det være en mer omfattende jobb å skru inn kroker og annet i flisene. Da kan en spilevegg være et supert element som gjør dette lettere.

Spiler i tak eller spilehimling

I mange boligprosjekter er det betong som preget taket. Taket har naturligvis en stor overflate, og kan fremstå som en glemt og oversett del av innredningen. Men med spileplater kan du få ditt tak til å fremstå som noe helt nytt. Leken bruk av spotbelysning vil også hjelpe til med å løfte det vakre treverket som leveres i spileplatene fra Flisekompaniet.

Bruk spileplate som sengegavl

Spileplatene fra Flisekompaniet passer perfekt som en sengegavl på soverommet. Om du ønsker et lyst og nordisk preg på spilegavlen, eller om du har et rom hvor mørke farger og materialer preger rommet, så har vi løsningene som passer for deg.

Spiletak i trappeoppgangen

Har du en trappeoppgang, hvor det er høyt under taket, opplever du kanskje både at det er vanskelig å gjøre området leverende og dekorativt. Kanskje plages du også av dårlige akustikk når minstemann i etasjen under krever oppmerksomhet. Da kommer spilenes egenskap som akustikkforbedrer virkelig til sin rett. I tillegg får du en oppgang med moderne design og stilfulle detaljer.

Bruk av Flisekompaniets spileplater gir deg rom for store forandringer for en moderat kostnad. Se vårt store utvalg av stiler og materialer, eller kom innom nærmeste Flisekompaniet-utsalg for en hyggelig og kreativ prat