Praktisk perfeksjon

Funksjon er et viktig stikkord for en familie med fire barn. Da Janne Gjessing og mannen skulle pusse opp to bad, var det derfor viktig å ha fokus på både det praktiske – óg det estetiske.

Hvis de noen gang skulle flytte, var det til dette huset. Huset som lå bare noen få steinkast unna deres eget. Da det faktisk kom for salg, slo de til – selv om de visste at kjøpet også inkluderte en del oppussing. Badene var blant det som sto på listen, og Janne Gjessing og mannen Ola satte tidlig i gang prosessen med å lete seg frem til hvilken stil de ønsket. 

– Vi flyttet fra et hus med to forholdsvis nyoppussede bad, så vi hadde en viss formening om hva vi ønsket oss, forklarer Janne. 

– Det var viktig for oss å bevare 50 talls-husets karakter, samtidig som det skulle være moderne. Jeg liker veldig godt når ting er klassiske og varige, samtidig som det er i tiden, sier Janne engasjert. 

Lea Dreaming

Hele prosessen ble rett og slett en skikkelig god kundeopplevelse

-Janne Gjessing
Lea Dreaming

Delikate detaljer

Paret valgte å bruke Pinterest og Instagram for å få inspirasjon, og de oppsøkte også Flisekompaniets butikk i Moss. Her falt de pladask for blant annet den sekskantede, hvitgrå Marmorflisen hexagon Carrara fra Ulfven.

– Jeg hadde jaktet på noe tilsvarende etter å ha sett slike i et oppussingsprogram på tv, så den var midt i blinken, sier Janne. 

De sekskantede flisene ble lagt i dusjnisjen på “foreldrebadet”, hvor det er praktisk dobbeldusj med god plass til to. Like utenfor er det også et badekar, som gir muligheter for avslapping etter en lang dag på skole eller jobb. På badet for øvrig valgte paret den elegante Lea Dreaming. Prikken over i’en ble de lekre messingarmaturene fra Tapwell og det elegante messingsluket Pearl fra Purus. 

Rustikk stil
Messingsluk

Rustikt bad til barna

På badet de fire barna bruker valgte Janne og Ola en noe røffere stil med innslag av blant annet drivved. Her la de den gråbrune flisen Architect Resin fra Ergon i Miami Brown. I likhet med det andre badet er det også her bygget inn en praktisk, liten nisje under den herlige regnfallsdusjen.

 I dusjen er det dessuten lagt en lys, vakker rullestein som kjennes herlig under føttene. 

– Vi hadde slike i det forrige huset og var veldig fornøyde med dem. Derfor ville vi vid-ereføre denne løsningen i det nye huset, men valgte da å bryte opp med en lysere farge på et nå ganske mørkt bad, sier Janne, som også fant denne løsningen hos Flisekompaniet

God service

Selv om vi var ganske bevisste på hvilken stil vi ville ha, var det veldig nyttig å snakke med Flisekompaniet Moss underveis i pros-essen, sier Janne avslutningsvis. 

Hun trekker blant annet frem at Flisekompaniet fant gode løsninger med tanke på ton i ton fugemasse og det å få låne med seg ting hjem for å få et bedre inntrykk av hvordan ting ville se ut. 

– Dessuten kom Flisekompaniet rask med tilbakemeldinger og satte opp tilbudet på en ryddig og forståelig måte. Hele prosessen ble rett og slett en skikkelig god kundeopplevelse, avslutter hun.