Nytt år, nye baderomstrender

.

Nordic Breeze

En sofistikert lys fargeskala med nøytrale farger som hvitt, beige og crème. Gjerne kombinert med lyse tresorter og naturlige materialer. Badet er mykt og innbydende med runde former på speil, armatur og servant. Gjerne frittstående badekar med organisk form. Baderomstilbehør i kobber og messing står godt til denne stilen.

Mother Nature

Fargeskala med grønt og bruntoner i kombinasjon med hvitt og beige. Kombineres gjerne med mørkere tresorter. Fokus på bærekraft og resirkulering samt håndverk og design. Naturen selv er den største inspirasjonskilden. Naturnære materialer med lang holdbarhet. Dusj og blandebatterier i varme toner som gull, messing og kobber. Gjerne med innmat av rustfritt stål - og 100% fri for bly.

Industrial Chic

Et klassisk baderom der grått, sort og hvitt dominerer, men også en stil der blåtonene passer inn. Passer for deg som liker det urbane eller et luksuriøst hotellpreg. Her er de tekniske funksjonene i fokus som for eksempel integrerte høyttalere eller sensorstyrt belysning. Rå betong, stein og marmor med alle sine farger og mønstre legges gjerne i fiskebensmønster eller med geometriske former. Dusj og armatur i matt sort, messing eller rustfritt stål.