Kjøkkeninspirasjon

Da Marianne Haga Kinder flyttet fra St.Hanshaugen til Ullern lagde hun et helt nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet lå i husets underetasje men Marianne ville integrere kjøkkenet i et stort allrom med stue og spisestue i 1.etasje.

For å få det lyst valgte hun et kjøkken med færrest mulig overskap. Ettersom kjøkkenbenken er 6 meter lang ville Marianne at veggen bak skulle fremstå som et smykke i rommet. Flisvalget ble det brukt lang tid på å bestemme meg for, men til slutt, etter god hjelp fra Ole Bjørn på Flisekompaniet Skøyen falt valget på lyse, klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant. Flisene gir et helt spesielt lys i rommet og Marianne er veldig fornøyd med valget.

Kjøkkeninspirasjon

Marianne var litt usikker på om hun turte å velge marmor på kjøkkenbenken. Marmor ses stadig oftere i trendbildet. Marmor er 100 % naturlig og består primært av kalk og avleiringer fra dyr og planter, som siden har blitt komprimert under stort trykk og varme. Flisekompaniet ga god hjelp til å kjøpe de rette produktene for å behandle benkeplaten i Carrara marmor. Etter 2 år er kjøkkenbenken like fin!

Kjøkkeninspirasjon 3

Kjøkkenet er spesialbestilt og satt opp av vår dyktige håndverker. Fargen heter Matrix og du finner den på fargekartet til Jotun. Knottene og kjøkkenkranen er i messing. Se den flotte miksen mellom den kalde gråfargen og tilbehøret i gull.