Derfor elsker vi vaskerom

Klesvasken er ofte den delen av husarbeidet som mange utsetter og som ikke er så lystbetont. Med et velfungerende vaskerom er jobben mye enklere!

Vaskeromsløsninger av høy kvalitet

Flisekompaniet tilbyr vaskeromsløsninger fra den norske produsenten Linn Bad. Dette er høykvalitetsprodukter som produseres i Sognefjorden, med inspirasjon fra naturen rundt.

Her er det høyt fokus på norsk design og effektiv produksjon. Vaskerommene fra Linn Bad får du i 4 forskjellige fronter; matt hvit, høyglans hvit, antrasitt og lys eik. Du kan også velge blant flere benkeplater, for å finne din stil.

Tips til deg når du skal innrede vaskerommet

Opp fra gulvet

Plasser gjerne vaskemaskin og tørketrommel på toppen av en skuff. Arbeidet blir enklere når det skjer i riktig høyde.

Prioriter sorteringsmuligheter

Ha gjerne flere skittentøyskurver for ulike tekstiler og farger. Sett av benkplass til bretting av klær og ha beholdere til rene klær.

Utslagsvask

Ikke glem å montere en utslagsvask. En vask er praktisk for å fylle vaskebøtter, skylling og håndvask.

Flest mulig skap på minst mulig plass

Det kan være lurt å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre for å utnytte plassen godt. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. Overskap over hele benkeplaten gir rikelig med oppbevaringsplass.

Liten veggplass, mye oppbevaring!

Skap i full dybde over vaskemaskin og tørketrommel gir god plass i små rom. Skuff under vaskemaskin og tørketrommel løfter tøyet til arbeidshøyde. Bra for deg, bra for ryggen! Børsteskap med kortere hyller gir god plass til oppbevaring av lange koster og støvsuger.