Fliser og mosaikk

Flisekompaniet har Norges største og bredeste utvalg av lagerførte fliser i alle prisklasser. Det betyr at du får alt du trenger når du skal flislegge badet eller kjøkkenet. Her finner du et stort utvalg fliser i ulike farger og materialer. Velkommen til Flisekompaniet og løsninger du har lyst på!

 

Skap drømmehjemmet med fliser og mosaikk til alle rom

På jakt etter de perfekte flisene til ditt neste prosjekt? Hos Flisekompaniet får du en nøye utvalgt oversikt over fliser for alle rommene i hjemmet ditt. Kvaliteten du forventer er alltid på plass, som sørger for at du kan skape rom med særpreg og holdbarhet.

 

  • Bad: Utforsk vårt utvalg av fliser til bad for å finne den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk.
  • Kjøkken: Gjør kjøkkenet til hjertet i hjemmet med vårt sortiment av fliser til kjøkken.
  • Vaskerom: Med våre fliser til vaskerom blir dette praktiske rommet også en nytelse for øyet. 
  • Stue & oppholdsrom: Skap en koselig atmosfære med våre fliser til stue og oppholdsrom. 
  • Gang: Gi hjemmet ditt en flott entré med vårt utvalg av fliser til gangen.
  • Garasje: Forbedre garasjens utseende og funksjonalitet med kvalitetsfliser til garasjen.
  • Uterom: Utvid stilen til utendørsområdene med våre utefliser til utendørs bruk.

 

Hvilken stil passer deg best?

Det er kanskje en klisjé, men med fliser er det faktisk bare fantasien som setter grenser. Liker du klassiske eller moderne fliser? Ønsker du et mer urbant og industrielt uttrykk? Har du sans for den skandinaviske interiørstilen eller vil du ha et bad som oser av stemningen du får på hotell og spa?

La deg også inspirere av magasinet vårt. Her finner du både tips og råd til hvordan du kan gjøre ting selv, og inspirerende løsninger for prosjektene dine.

 

Hvilke fliser skal du velge?

Valgmulighetene er mange, og kombinasjonene uendelige. Skal du ha ensfargede eller flerfargede fliser, eller kanskje marokkanske og historiske fliser? Vil du skape en unik visuell opplevelse med enten metalliske fliser eller fliser med trestruktur?

 

Vi har selvsagt også naturstein til uteplassen. Naturstein gir en unik touch av eleganse og robusthet, og holder seg like fint år etter år. Ta samtidig en titt på den tidløse skjønnheten du får fra marmor.

 

Det finnes ingen fasitsvar på hvilke fliser du bør velge. Men det er lurt å huske på at flisene vil være en ganske liten del av de totale utgiftene du bruker på oppussingen, men kanskje det som gjør størst forskjell på uttrykket du står igjen med. Velg derfor noe du kan tenke deg å være det første du ser når du står opp om morgenen, og det siste du ser før du legger deg.

 

Mosaikk: En unik måte å gi liv til rommet ditt

Med mosaikk fra Flisekompaniet får du en unik mulighet til å skape et personlig uttrykk. Du kan vise din kreativitet og lage mønstre som virkelig skiller seg ut. Mosaikk er også en fantastisk måte å få inn farge og dybde i rommet. Uansett om det er bad, kjøkken eller noe helt annet, kan mosaikk gi en ny dimensjon der det legges.

 

Bruk filtrene aktivt for å optimalisere søket

Vil du ha kvadratiske, rektangulære, heksagonale, runde eller kanskje fiskebensformede chevronfliser? Bruk filtrene aktivt for å optimalisere søket til akkurat ditt prosjekt. Romvelgeren, form på flisen, fargetoner, størrelse, overflate, flistype og selvsagt pris er valg som hjelper deg langt på vei i navigeringen for å finne riktige produkter blant vårt rikholdige utvalg fliser.

 

Utvalget vårt er enormt, så du kan alltid ta kontakt med en av våre eksperter for råd og veiledning. Lykke til med prosjektet!