Drømmebad med moderne detaljer

Silje og samboeren ønsket et stilrent, men tidløst bad i sitt nybygde funkishus. Med god hjelp og råd fra Flisekompaniet har de skapt drømmebadet, som de selv mener gir en spafølelse samtidig som det er praktisk.

Drømmebad med moderne detaljer

I det nybygde funkishuset på Lillehammer har Silje Heide Romsås skapt drømmehjemmet for seg selv, samboeren og de firbeinte kjæledyrene Lizzo og Tero. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, med et moderne uttrykk, slette vegger og listfrie overganger.

Også da det kom til husets to bad, var det viktig for paret å ivareta husets stilrenhet og det tidløse uttrykket. Med seg på byggelaget fikk de Flisekompaniet på Hamar, som bidro med sin ekspertise på bad.

Vi booket en tegnetime for å få en idé av hvordan badet ville se ut. Ved å gjøre det ble vi også med i en konkurranse der vi kunne vinne fliser til en verdi av 40.000 kroner.

Det tenkte vi var fint, men at vi uansett trengte hjelp på veien med det nye badet, sier Silje.

-30%

Italgraniti

ITALGRANITI Metaline, Iron 60x60 Flis

59,6x59,6 cm
Før: kr 1 090,- pr. m²
Nå: kr 763,- pr. m²

-20%

Italgraniti

ITALGRANITI Metaline, Steel 5x5 Mosaikkflis

30x30 cm
Før: kr 3 590,- pr. m²
Nå: kr 2 872,- pr. m²

Mer dristig enn planlagt

Ikke bare fikk de hjelp med å tegne sitt drømmebad. De satt også igjen som vinnere av konkurransen, og kunne dermed plukke ut de varene de hadde lyst på.

– Det var veldig moro. Men uansett om vi hadde vunnet eller ikke, var det veldig god hjelp med en tegnetime der vi fikk råd fra fagpersoner. Resultatet er vi utrolig fornøyde med, forteller Silje.

En tegnetime i butikk gjør det enklere å planlegge en baderomsoase og visualisere hvordan romløsningen vil fungere. Silje hadde på forhånd en god idé om hvordan hun ville badet skulle bli, men tegnetimen gjorde valget av fliser og møbler enklere.

– Vi fikk veldig god service av de ansatte hos Flisekompaniet. De lyttet til våre ønsker og kom med innspill når vi ønsket det. I utgangspunktet tenkte vi å gå for nøytrale farger, men på grunn av gode råd og hjelp endte vi med litt mer dristige farger på møblene enn vi hadde sett for oss. Det ble utrolig kult, så det er vi veldig fornøyde med, sier Silje.

INR

INR Møbelsett GRAND Solid 140D, NCS

Komplette Møbelsett
kr 52 109,- pr. sett
INR

INR Møbelsett GRAND Solid 100, NCS

Komplette Møbelsett
kr 37 141,- pr. sett

Perfeksjonerte detaljer

Paret valgte seg ut fliser i serien Metaline som har en naturlig overflate med spill. Både vegger og gulv har fliser i størrelsen 60x60 centimeter. I dusjsonen med dobbel takdusj, er det lagt mosaikkfliser på gulvet, mens veggene er kledd i flis lagt i fiskebensmønster. Det gir badet en ekstra dimensjon og et eksklusivt uttrykk.

Baderomsinnredingen er fra INR Grand Solid i fargen grønngrå. Med dobbel vask blir det ingen kø for å pusse tennene om morgenen. De runde speilene har integrert lys, mens alle detaljene er i matt sort, som setter prikken over i´en.

– Alle som kommer på besøk synes det er et skikkelig kult bad, og det er vi jo enige i, ler Silje.

Dusjnisje

Praktisk hjemmespa

Noe av det paret er mest fornøyde med er hvor luftig og praktisk badet er. Romløsningen sørget for at det ble god plass til både badekar og dobbel dusj. Det er også lagt vekt på løsninger som holder seg med tiden og er enkelt å holde rent.

– Vi har bodd i hus tidligere hvor vi har hatt blanke overflater på badet. Da synes alt av støv og flekker med en gang. Derfor var det viktig for oss at badet måtte være praktisk med tanke på rengjøring. Vi har valgt lyse, naturlige overflater, sånn at det holder seg pent lenger, forteller Silje.

– Vi synes resultatet er kjempebra. Nå får vi spafølelsen vi ønsket på badet, samtidig som det er praktisk, legger hun til. Paret ble så fornøyde med servicen og hjelpen, at de valgte Flisekompaniet også til bad nummer to.

– Dette er et mer praktisk bad som ligger i forlengelse av vaskerommet. Her gikk vi for et litt mindre dristig fargevalg, men også her har vi svarte detaljer. Nå har vi to drømmebad som er akkurat slik vi ønsker.

Neptun

NEPTUN Designbadekar Valencia, Hvit

Frittstående badekar
kr 9 790,-

-20%

Italgraniti

ITALGRANITI Metaline, Iron 80x80 Flis

79,7x79,7 cm
Før: kr 1 290,- pr. m²
Nå: kr 1 032,- pr. m²

Finn tegneprogram og inspirasjon her