LINN BAD LINN BAD Uttrekkbar skittentøykurv for 40 - 80 cm underskap, Sølv

Møbeltilbehør
 • Norskprodusert fra Vik i Sogn
 • Materialer i topp kvalitet
kr 1 251,-
Pris pr. stk.
kr 1 251,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7783213

  Praktisk uttrekkbar skittentøykurv perfekt for skjult oppbevaring av skitne klær og tekstiler. Trådkurven er inndelt i to separate rom for enkel sortering, er solid og stabil og rommer overraskende mye. Kurven er sølvfarget og monteres på medfølgende skinner. Smart oppbevaring? Smartere får du det ikke!
  For bruk i underskap med dør i 40 - 60 cm bredde. For underskap i 80 cm bredde kan man også sette opp to kurver, én på hver side.

  Dimensjon (D x B x H): 50 x 30,5 x 58 cm

  Materialtype:
  Pulverlakkert stål
  Merke:
  LINN BAD
  Leverandørens fargenavn:
  Sølv
  Lengde (cm):
  50
  Bredde (cm):
  30,5
  Høyde (cm):
  58
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  4

  Vedlikeholdsråd:

  Vi anbefaler rengjøring med milde vaskemidler for husholdningsbruk. Unngå bruk av skuresvamper, rengjøringsmidler med skureeffekt eller rengjøringsmidler som inneholder løsemiddel (syrer, klorin og ammoniakk).
  Vi anbefaler alltid at vannsøl og såperester tørkes opp umiddelbart etter bruk. Dette vil beskytte mot eventuelle fuktskader som kan oppstå. Skrog og fronter er vannbestandige og produsert for å forhindre fuktopptak. Dette betyr ikke at møbelet er vanntett.

  Opprinnelseland:

  Norge

  Levering

  Leverandør har sommerstengt uke 28,29 og 30. Varer vil bli levert tidligst i uke 32, lenger leveringstid kan måtte påregnes. Flisekompaniet vil få leveringstid fra leverandør når de åpner igjen.

  Ordinær leveringstid :Bestillingsvare: Normalt 1 - 2 ukers leveringstid
  Vi tar forbehold om at normal leveringstid kan avvike noe i kampanjeperioder, ved høytider og ved andre uforutsette hendelser.

  Vurderinger