Primy PRIMY Taksilfeste for veggutløp (460 mm) HARMONIZED by Primy, Rust

Innbygging
 • SINTEF-godkjent for innbyggingsløsning
 • Taksil medfølger ikke (selges separat)
 • PVD-innfarget overflate i rustfritt stål
 • Tilgjengelig i 7 spennende overflatefarger
kr 2 345,-
Pris pr. stk.
kr 2 345,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7800554

  Harmonized taksilfeste for veggmontering i moderne avrundet design som passer godt inn på de fleste baderom med romslig dusjsone. Taksil medfølger ikke (selges separat).
  Veggmontert tilkoblingsrør gjør det mulig å selv bestemme ønsket monteringshøyde. Anbefalt effektiv avstand fra gulvflate til underkant på taksil er 210 – 240 cm.
  Passer også utmerket for baderom med skråtak.

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: 460 mm (sluttlengden avhenger av tykkelse på veggmaterialet)
  • Veggmonteres
  • For innbyggingssystem
  • Kobles til standard "rør-i-rør" veggboks med 1/2" gjenger

  by Primy er en kolleksjon som kombinerer premiummaterialer og design i rustfritt stål med spesielt utvalgte overflater i ultramatt PVD.
  Disse overflatene er utviklet for og godkjent av arkitekter som spesialiserer seg på interiørdesign som virkelig blir lagt merke til.
  Fargene er påvirket av industrielle temaer og de kombineres med produktenes moderne og minimalistiske former.

  Rust
  Smakfull med en rustikk, industriell antydning. Rust kombinerer by Primy-seriens myke, matte overflate med fargetoner som leder tankene mot oksidert metall. Stål som utsettes for vær og vind i mange år, får en overflate som bærer preg av sin historie. Konseptet Rust er inspirert av dette. Her finnes det et samspill mellom moderne og nostalgisk, og det skaper muligheter til design i mange ulike stiler.

  Primys utvidede sortiment av kraner, dusjer og tilbehør i rustfritt stål gjør det enkelt å skape flotte og matchende baderomsmiljøer i ulike stiluttrykk. Produktene er formgitt i et materiale som tar hensyn til både mennesker og miljø, noe som gjør Primy til det opplagte valget for mange arkitekter, designere og innredere.
  Fordelene med rustfritt stål* er mange, og takket være avansert PVD-teknologi** kan vi nå tilby elegante fargevarianter for mange av produktene vårene.

  * Rustfritt stål er et materiale som er helt fritt for det giftige tungmetallet bly, og det inneholder ingen stoffer som er skadelige – hverken for mennesker eller natur. Materialet har en levetid på inntil 30 år og kan gjenvinnes hundre prosent

  ** PVD (Physical Vapour Deposition) er en moderne og avansert metode for farging av rustfritt stål gjennom fordampning og ionisering under vakuum. PVD-farger har en overflate som er opptil ti ganger hardere enn et lakkert produkt. Fargen går dessuten inn i materialet i stedet for bare å ligge som et overflatesjikt. Resultatet blir en overflate med overlegen ripefasthet og holdbarhet som bevarer fargen og friskheten, uten uønsket patina.

  Materialtype:
  Rustfritt stål
  Merke:
  Primy
  Serie:
  Harmonized
  Leverandørens fargenavn:
  Rust (supermatt overflate)
  Lengde (cm):
  46
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  1,5

  Vedlikeholdsråd:

  Rengjøring:
  Rengjør med en myk klut og lunkent vann. Bruk eventuelt et mildt rengjøringsmiddel, skyll godt med rent vann og tørk av med en tørr og lofri klut.
  For å beskytte PVD-lakken på våre fargede produkter bør man unngå bruk av etsende og/eller slipende rengjøringsmidler, samt stålull eller andre ripende/slipende materialer.
  Kalkavleiringer kan fjernes med en eddikløsning, varmt vann og en gammel tannbørste. Etterskyll med rent vann.
  TIPS: For en ekstra blank overflate etter rengjøring kan babyolje påføres med en tørr og lofri klut

  Polering:
  For å oppnå best effekt ved polering av blandebatteriet, anbefales du å bruke et pleiemiddel spesielt beregnet for rustfritt stål. Følg fremgangsmåte i henhold til produsentens anvisninger.
  Unngå poleringsmidler med etsende og/eller slipende effekt.

  Opprinnelseland:

  Sverige

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 7 - 10 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 10 - 14 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger