-25%

Primy Badekarbatteri m/hånddusj Steel Pleasure 4, Sand

Badekarbatteri
 • Termostatbatteri med innebygd omkaster
 • Leveres med hånddusj og badekartut
 • Hygienisk og 100% fri for bly
 • SINTEF-godkjent
Før: kr 12 990,-
Nå: kr 9 743,-
Pris pr. stk.
kr 9 743,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7750714

  Komplett badekarsett i rustfritt stål med to funksjoner.

  Settet består av:
  • Termostatbatteri med innebygd omkaster
  • Innfellbar badekartut
  • Dusjslange
  • Hånddusj
  • Veggfeste

  Termostatbatteriet er hygienisk og 100% fri for bly. Innsiden av blandebatteriet er rustfri, helt plan og korrosjonsfri. Dette minsker risikoen for avleiringer og skadelige utfellinger. Rustfritt stål er derfor et opplagt valg når det gjelder rent og friskt vann.
  I tradisjonelle servantbatterier består innsiden av messing, et materiale som ofte har en grov og ujevn overflate som gjør at avleiringer og bakterier lettere fester seg. Messing avgir også spor av bly som risikerer å blandes med badevannet.

  Tekniske data:
  • Farge: Sand
  • Dusjslange: 1,5 m (m/Anti-Twist)
  • Svingradius (badekartut): 180°
  • To funksjoner: Hånddusj og badekartut

  Start dagen med ekte livskvalitet. Det tynne dusjhodet lager en myk regndusj med luftfylte dråper som dekker hele kroppen. Det å blande inn luft i vannet gjør at det føles behagelig mot huden, og sparer dessuten naturens ressurser.
  Termostatbatteriet kompenserer for temperatur- og trykkvariasjoner for å få en konstant og behagelig temperatur samt en jevn vannstrøm. Antikalkfunksjonen gjør det lettere å fjerne kalkavleiringer i dusjmunnstykket.

  Primys utvidede sortiment av kraner, dusjer og tilbehør i rustfritt stål gjør det enkelt å skape flotte, matchende kjøkken- og baderomsmiljøer i ulike stiluttrykk. Produktene er formgitt i et materiale som tar hensyn til både mennesker og miljø, noe som gjør Primy til det opplagte valget for mange arkitekter, designere og innredere.
  Vårt designteam jobber ut fra en helhetlig tankegang som tar hensyn til både miljø, form og funksjon. Sjefdesigner Venkat Tirunagaru betrakter vann som livets kilde, og han arbeider utelukkende ut fra ”grønne prinsipper” – en vilje til å knytte formgiving til natur og helse.
  Flere av våre produkter har fått prestisjetunge designutmerkelser og vi styrker stadig vår posisjon i markedet. Inspirasjon hentes fra ulike trender og hendelser i vår omverden.

  Rustfrie produkter for kjøkken og baderom finnes i de sobre og høyaktuelle fargene Original (mattbørstet stål), Sand (messing), Amber (kobber) og Shadow (sort). Elegante metallfarger i et samstemt sortiment som gir en eksklusiv og industriell følelse med en hard og slitesterk overflate som beholder sin farge og glans. Smakfullt som kontrast til lyst og stilrent eller sobert mørkt.
  Fordelene med rustfritt stål* er mange, og takket være avansert PVD-teknologi** kan vi nå tilby elegante fargevarianter for mange av produktene vårene. Det blir simpelthen enklere å matche innredningen din, uavhengig av stilen. Med andre ord; kvalitet, funksjon og design…hånd i hånd.

  * Rustfritt stål er et materiale som er helt fritt for det giftige tungmetallet bly, og det inneholder ingen stoffer som er skadelige – hverken for mennesker eller natur. Materialet har en levetid på inntil 30 år og kan gjenvinnes hundre prosent. Produksjonen bygger på avansert teknologi, miljøbevissthet og kvalitet. Utviklingen drives videre med neste generasjons blyfrie blandebatterier, og vi nøyer oss ikke med bare å lage pene produkter. Derfor har vi valgt å jobbe kun med rustfritt stål. Og det er vi foreløpig ganske alene om.

  ** PVD (Physical Vapour Deposition) er en moderne og avansert metode for farging av rustfritt stål gjennom fordampning og ionisering under vakuum. Primy er ledende i Skandinavia når det gjelder PVD-teknologi på kraner. Vi har valgt den kvalitetsmessig beste teknologien, som dessuten fremhever det børstede stålet slik at man virkelig opplever metallets overflate.
  PVD-farger har en overflate som er opptil ti ganger hardere enn et lakkert produkt. Fargen går dessuten inn i materialet i stedet for bare å ligge som et overflatesjikt. Da behøves det ikke noe belegg med klarlakk som blir matt eller løsner etter en stund.
  PVD er en av markedets mest holdbare metoder. Resultatet blir en overflate med overlegen ripefasthet og holdbarhet som bevarer fargen og friskheten, uten uønsket patina.

  Materialtype:
  Rustfritt stål
  Merke:
  Primy
  Serie:
  Steel Pleasure
  Leverandørens fargenavn:
  Sand (Messing)
  Bredde (cm):
  28,4
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  3,87

  Vedlikeholdsråd:

  Rengjøring:
  Rengjør med en myk klut og lunkent vann. Bruk eventuelt et mildt rengjøringsmiddel, skyll godt med rent vann og tørk av med en tørr og lofri klut.
  For å beskytte PVD-lakken på våre fargede produkter bør man unngå bruk av etsende og/eller slipende rengjøringsmidler, samt stålull eller andre ripende/slipende materialer.
  Kalkavleiringer kan fjernes med en eddikløsning, varmt vann og en gammel tannbørste. Etterskyll med rent vann.
  TIPS: For en ekstra blank overflate etter rengjøring kan babyolje påføres med en tørr og lofri klut

  Polering:
  For å oppnå best effekt ved polering av blandebatteriet, anbefales du å bruke et pleiemiddel spesielt beregnet for rustfritt stål. Følg fremgangsmåte i henhold til produsentens anvisninger.
  Unngå poleringsmidler med etsende og/eller slipende effekt.

  Opprinnelseland:

  Sverige

  Produktinformasjon:

  sintef-produktsertifikat-3158.pdf

  Produktinformasjon 1:

  primy-badekarbatteri-steel-pleasure-4-malskisse.pdf

  Produktinformasjon 2:

  primy-termostatbatteri-og-takdusj-monteringsanvisning.pdf

  Levering

  Ordinær leveringstid: Bestillingsvare: Normalt 7 - 10 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 10 - 14 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger