Fast Lavpris hos Flisekompaniet

Hos Flisekompaniet får du en rekke produkter som alltid har lave priser. Vi kaller det fast lavpris. Her finner du fliser, laminat, baderomsmøbler, dusjer og en mengde andre produkter i samme høye kvaliteten som Flisekompaniet er kjent for, men til faste lave priser.

Utvalgte fliser alltid til lave priser

Med fast lavpris er det enklere å planlegge opppussingen. Når du vet at du får en hyggelig pris også neste måned kan du bestille nye fliser akkurat når det passer deg. Du kan også være trygg på at du får den samme gode kvaliteten du alltid forventer av Flisekompaniet. 


Se hele utvalget her...

Baderomsmøbler til lave priser

Baderomsinnredningen er en sentral del av uttrykket du ender opp med. Da er det fint å vite at du alltid får rimelige baderomsmøbler og innredning hos Flisekompaniet. Du finner også komplette møbelsett med servantskap, servant og skap. 

Se hele utvalget her...

Naturlig laminat til fast lavpris

Her finner du vårt utvalg av høytrykkslaminat til faste lave priser. Laminatgulv har enestående slitestyrke og et autentisk utseende som gjør at gulvet ditt fremstår naturlig vakkert. Velg og vrak i en rekke forskjellige tresorter og skap stemningen du drømmer om.

Se hele utvalget her...

Dusjer og dusjløsninger

En god dusj gir dagen en pangstart. Med faste lave priser på en rekke dusjløsninger som dusjhjørner, takdusj og blandebatterier, garanterer Flisekompaniet at du får løsninger du har lyst på. 

Se hele utvalget her...

Badekar trenger ikke koste mye

Badekar er den ultimate spaopplevelsen, og heldigvis kan du få den til en fast lavpris. Her finner du et stort utvalg badekar du kan kose deg i, som i tillegg budsjettet ditt kan like. Vi har badekar i mange forskjellige former og størrelser, slik at du finner noe du liker og som passer din kropp.

Se hele utvalget her...