Primy Såpepumpe f/benkeplate Clean by PRIMY, Rust

Tilbehør
 • Rustfritt stål
 • Enkel påfylling ovenfra
 • Passer utmerket med kjøkkenbatteri i samme farge
 • Supermatt finish
kr 1 990,-
Pris pr. stk.
kr 1 990,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7750788

  Såpedispenser i rustfritt stål med et moderne design som passer perfekt til kjøkkenbatterier i samme farge.
  Smart konstruksjon med påfylling ovenfra, noe som forenkler daglig bruk. Pumpen har justerbart monteringsfeste for benkeplater med opp til 40 mm tykkelse.

  Tekniske data:
  • Farge: Rust
  Volum: 300 ml
  • Dimensjon hulltaking: 26 mm

  by Primy kombinerer premiummaterialer og design i rustfritt stål med spesielt utvalgte overflater i ultramatt PVD.
  Disse overflatene er utviklet for og godkjent av arkitekter som spesialiserer seg på interiørdesign som virkelig blir lagt merke til.
  Fargene er påvirket av industrielle temaer og de kombineres med produktenes moderne og minimalistiske former.

  Rust
  Smakfull med en rustikk, industriell antydning. Rust kombinerer by Primy-seriens myke, matte overflate med fargetoner som leder tankene mot oksidert metall. Stål som utsettes for vær og vind i mange år, får en overflate som bærer preg av sin historie. Konseptet Rust er inspirert av dette. Her finnes det et samspill mellom moderne og nostalgisk, og det skaper muligheter til design i mange ulike stiler.

  Scrap
  Stilren, industriell overflate i moderne utgave. Den matte, mørkegrå overflaten gir et rent og moderne inntrykk, men minner samtidig om grovere og ubearbeidede overflater som sement og betong. Scrap henter inspirasjon fra sekelskiftets industrier og gir assosiasjoner til en sjarme og mystikk som kan knyttes til mange gjenstander fra denne tiden.

  Coal
  Den perfekte, mattsvarte overflaten for kraner i rustfritt stål. Basert på de rå, industrielle og mørke metallene som var ikoniske i dampkraftens største periode. Coal er allsidig og skaper utsøkte forutsetninger for en unik, personlig innredning. Den myke glansen og den mørke metalloverflaten inspirerer og skaper et distinkt, kraftfullt inntrykk.


  Primys utvidede sortiment av kraner, dusjer og tilbehør i rustfritt stål gjør det enkelt å skape flotte, matchende kjøkken- og baderomsmiljøer i ulike stiluttrykk. Produktene er formgitt i et materiale som tar hensyn til både mennesker og miljø, noe som gjør Primy til det opplagte valget for mange arkitekter, designere og innredere.
  Vårt designteam jobber ut fra en helhetlig tankegang som tar hensyn til både miljø, form og funksjon. Sjefdesigner Venkat Tirunagaru betrakter vann som livets kilde, og han arbeider utelukkende ut fra ”grønne prinsipper” – en vilje til å knytte formgiving til natur og helse.
  Flere av våre produkter har fått prestisjetunge designutmerkelser og vi styrker stadig vår posisjon i markedet. Inspirasjon hentes fra ulike trender og hendelser i vår omverden.

  Fordelene med rustfritt stål* er mange, og takket være avansert PVD-teknologi** kan vi nå tilby elegante fargevarianter for mange av produktene vårene. Det blir simpelthen enklere å matche innredningen din, uavhengig av stilen. Med andre ord; kvalitet, funksjon og design…hånd i hånd.

  * Rustfritt stål er et materiale som er helt fritt for det giftige tungmetallet bly, og det inneholder ingen stoffer som er skadelige – hverken for mennesker eller natur. Materialet har en levetid på inntil 30 år og kan gjenvinnes hundre prosent. Produksjonen bygger på avansert teknologi, miljøbevissthet og kvalitet. Utviklingen drives videre med neste generasjons blyfrie blandebatterier, og vi nøyer oss ikke med bare å lage pene produkter. Derfor har vi valgt å jobbe kun med rustfritt stål. Og det er vi foreløpig ganske alene om.

  ** PVD (Physical Vapour Deposition) er en moderne og avansert metode for farging av rustfritt stål gjennom fordampning og ionisering under vakuum. Primy er ledende i Skandinavia når det gjelder PVD-teknologi på kraner. Vi har valgt den kvalitetsmessig beste teknologien, som dessuten fremhever det børstede stålet slik at man virkelig opplever metallets overflate.
  PVD-farger har en overflate som er opptil ti ganger hardere enn et lakkert produkt. Fargen går dessuten inn i materialet i stedet for bare å ligge som et overflatesjikt. Da behøves det ikke noe belegg med klarlakk som blir matt eller løsner etter en stund.
  PVD er en av markedets mest holdbare metoder. Resultatet blir en overflate med overlegen ripefasthet og holdbarhet som bevarer fargen og friskheten, uten uønsket patina.

  Materialtype:
  Rustfritt stål
  Merke:
  Primy
  Serie:
  Clean by Primy
  Leverandørens fargenavn:
  Rust
  Bredde (cm):
  10,9
  Høyde (cm):
  28,8
  Vannvolum (liter):
  0,3
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  0,7

  Vedlikeholdsråd:

  Rengjøring:
  Rengjør med en myk klut og lunkent vann. Bruk eventuelt et mildt rengjøringsmiddel, skyll godt med rent vann og tørk av med en tørr og lofri klut.
  For å beskytte PVD-lakken på våre fargede produkter bør man unngå bruk av etsende og/eller slipende rengjøringsmidler, samt stålull eller andre ripende/slipende materialer.
  Kalkavleiringer kan fjernes med en eddikløsning, varmt vann og en gammel tannbørste. Etterskyll med rent vann.
  TIPS: For en ekstra blank overflate etter rengjøring kan babyolje påføres med en tørr og lofri klut

  Polering:
  For å oppnå best effekt ved polering av blandebatteriet, anbefales du å bruke et pleiemiddel spesielt beregnet for rustfritt stål. Følg fremgangsmåte i henhold til produsentens anvisninger.
  Unngå poleringsmidler med etsende og/eller slipende effekt.

  Opprinnelseland:

  Sverige

  Produktinformasjon:

  primy-sapepumpe-arc-clean-malskisse.pdf

  Produktinformasjon 1:

  primy-sapepumpe-monteringsanvisning.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 7 - 10 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 10 - 14 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger