Bestill gratis fliseprøve

Skjermbildet kan gi et feilaktig inntrykk av flisen. Hvis du er usikker anbefaler vi derfor at du selv kan se og føle på produktet før du bestiller det antall kvadratmeter du trenger. I mange av våre butikker kan du be om fliseprøver på våre mest populære fliser eller du kan, mot en liten fraktkostnad, bestille opp til to gratis fliseprøver her på nettstedet. Vi tilbyr prøve på de fleste av våre lagerførte fliser, men kan dessverre ikke fremskaffe prøve på bestillingsvarer og spesialfliser.

Bestill gratis fliseprøve

 

Du bestiller enkelt ved å trykke «Fliseprøve» på de fliser der vi tilbyr dette.

Du kan bestille to fliseprøver gratis på vår nettside, du betaler kun fraktkostnaden for å sende pakken til din nærmeste post i butikk.

Vi gjør oppmerksom på at fliseprøver kun sendes ut fra vårt hovedlager én gang i uken, slik at noe leveringstid må påregnes.

Prøven er som oftes en bit av flisen (ca.10 x 10 cm) eller hele flisen slik at du får et godt innttrykk av farge og overflate. Hvis fliseprøve ikke er tilgjengelig på akkurat det produktet du ønsker, kan du evt. sjekke tilsvarende flis eller sende oss en mail på ehandel@flisekompaniet.no, så skal vi så langt det er mulig forsøke å fremskaffe noe lignede flisen du er på utkikk etter.

Ved e-posthenvendelse trenger vi følgende informasjon:

• Navn

• Postadresse

• Telefonnummer

• Artikkelnummer og navn på flisen(e) du ønsker prøver på

 

NB! Vi har ikke fliseprøver på skifer, Ulfven fliser og noen andre typer fliser, disse har derfor ikke funksjon for bestilling av fliseprøver på produktsiden.