Kjøpsvilkår og angrerett

Når du trykker på «Gå til betaling» og betaler for varene godkjenner du Flisekompaniet sine kjøpsvilkår. Du kan angre kjøpet i henhold til lov om angrerett, se under. Straks bestillingen og betalingen er gjennomført mottar du en ordrebekreftelse på e-post som inneholder informasjon om varene du har kjøpt og leveringsmetode. Flisekompaniet tar forbehold om mulige feil på nettstedet, det kan være skrivefeil, tekniske feil, feil pris, bilde eller produktinformasjon. Dette innebærer at vi ikke kan gi en garanti på leveranse i henhold til informasjonen gitt på vårt nettsted eller i annen kommunikasjon med Flisekompaniet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere en bestilling, eller deler av en bestilling, dersom produktet er utsolgt eller av annen årsak ikke kan leveres i henhold til informasjonen gitt på nettstedet.

Angrer du på ditt kjøp får du pengene tilbake

Når du handler varer på nett hos Flisekompaniet, har du rett til å angre kjøpet og få pengene tilbake. For at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter ønsker vi at følgende rutiner følges.

 1. Meld fra
  Dersom du ønsker å angre ditt kjøp må dette meldes fra til oss innen to uker etter at du har mottatt alle varene. Du kan melde fra på dette skjema. Du mottok også informasjon om angreretten sammen med varene.
 2. Send eller lever varene til oss
  Varene sendes, eller leveres til en av våre butikker, senest 14 dager etter at du meldte fra at du angrer ditt kjøp. 
  NB! Du er selv ansvarlig for retur av varene og for eventuelle returkostnader. 
  Dersom du ønsker at Flisekompaniet skal håndtere returen for deg, vil kostnaden for retur være lik fraktkostnadene for varene fra Flisekompaniet og til deg.
 3. Vis omsorg for varen og emballasjen
  Varen og emballasjen skal være i samme stand som da du mottok dette. Dersom varen eller emballasjen har blitt skadet av deg forbeholder vi oss retten til å kreve kompensasjon i form av reduksjon av tilbakebetalt beløp.
 4. Tilbakebetaling av pengene
  Pengene vil tilbakebetales til konto som du oppgir ved returregistrering senest 14 dager etter at du har meldt fra at du angrer ditt kjøp og at varene er returnert oss. Eventuelle fraktkostnader for retur av varene må du selv betale. 

Flisekompaniet følger angrerettloven som regulerer kjøp gjort over bl.a. internett med en sluttsum på over kr 300,-

Les hele angrerettloven (Lovdata)

Returrett i våre fysiske butikker

I våre fysiske butikker gjelder følgende regler for retur

 • returrett mot kvittering
 • innen 30 dager etter kjøp
 • returrett på kun uåpnede pakker
 • ingen returrett på spesialbestilte varer

Flisekompaniet tar miljøansvar!

Flisekompaniet tar imot retur av varer som inneholder elektriske komponenter tilsvarende det vi har for salg. Gjelder privatpersoner. Les mer om Elretur

Logo Elretur