Angrerett

Du kan angre kjøpet i henhold til angrerettloven, se under.

Angrer du på ditt kjøp i nettbutikken får du pengene tilbake

Når du handler varer på nett hos Flisekompaniet, har du rett til å angre hele kjøpet og få pengene tilbake. For at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter ønsker vi at følgende rutiner følges.

 1. Meld fra
  Dersom du ønsker å angre ditt kjøp må dette meldes fra til Flisekompaniet e-handel senest innen 14 dager etter at du har mottatt alle varene. Du melder fra på epost til ehandel@flisekompaniet.no
   
 2. Motta godkjennelse for bruk av angreretten
  Flisekompaniet e-handel vil bekrefte mottak av angrerettskjema og godkjenne bruk av angreretten dersom bestemmelsene for bruk av angrerett er overholdt. Vi godkjenner bruk av angreretten på varer som er innpakket i original uskadet emballasje. Skadet emballasje medfører verdiforringelse, økonomisk tap og vår mulighet til å selge varen igjen til ordinær pris.

Det er kun angrerett på hele kjøp, det innebærer at når du har kjøpt varer som er en del av et parti, kan ikke deler av kjøpet angres. Deriblant enkeltpakker med fliser, gulv, paneler og lignende.

 1. Send eller lever varene til oss
  Varene sendes, eller leveres til butikken du har hentet ut varen i senest 14 dager etter at du meldte fra at du angrer ditt kjøp. Dersom du har fått varer tilsendt hjem eller til post i butikk skal varene returneres ved sending til utsendingssted innen fristen. 
  NB! Du er selv ansvarlig for retur av varene og for eventuelle returkostnader. 
 2. Vis omsorg for varen og emballasjen
  Varen og emballasjen skal være i samme stand som da du mottok dette. Dersom varen eller emballasjen har blitt skadet forbeholder vi oss retten til å avvise retten til å angre kjøpet eller kreve kompensasjon i form av reduksjon av tilbakebetalt beløp. Varer med garantiforsegling kan ikke returneres dersom garantiforsegling er brutt. Garantiforsegling er en garanti for at produktet er ubrukt, uten feil og mangler.
 3. Tilbakebetaling av penger
  Penger vil tilbakebetales til konto som du oppgir ved returregistrering senest 14 dager etter at varene er returnert til oss. Eventuelle fraktkostnader for retur av varene må du selv betale og vil ikke bli refundert. Dersom du har valgt Klarna eller Vipps som betalingsmetode vil din betaling bli refundert/kreditert i Karna eller Vipps.

Les mer om angrerett for varer kjøpt i vår nettbutikk i Flisekompaniet e-handel sine salgsbetingelser og kjøpsvilkår: 
https://www.flisekompaniet.no/salgsbetingelser-og-kjopsvilkar/

Flisekompaniet følger angrerettloven som regulerer kjøp gjort over bl.a. internett med en sluttsum på over kr 300,-

Les hele angrerettloven (Lovdata)

 

Returrett i våre fysiske butikker

Når du har handlet direkte i en av våre fysiske butikker gjelder følgende regler for retur

 • returrett mot kvittering
 • innen 30 dager etter kjøp
 • returrett på kun uåpnede pakker
 • ingen returrett på spesialbestilte varer

Flisekompaniet tar miljøansvar!

Flisekompaniet tar imot retur av varer som inneholder elektriske komponenter tilsvarende det vi har for salg. Gjelder privatpersoner. Les mer om Elretur