Ergon Trend Fashion, Wood Sand 20x120 Flis

20x120 cm
kr 1 390,- pr. m²

Hvor mange m² trenger du?

Pris pr. m²
kr 1 390,-
Totalt
kr
Din bestilling: pakke à 0.96 m²
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7789378

  Trend er en meget innholdsrik fliskolleksjon hvor betong, tre og tradisjonelle glasserte fliser (majolica) møtes i en blanding av eleganse og originalitet. Med alle sine variasjoner kan det skapes en unik visuell opplevelse. Mattheten i betongoverflaten og treoverflatens naturlige uttrykk i kombinasjon med blankheten i de glasserte flisene skaper en nøktern eleganse i rommet, og har blitt en favoritt blant interiørarkitektene. Kolleksjonen består av åtte fargenyanser - fire varme og fire kalde - som enten kan kombineres eller legges ton i ton. Tilgjengelig i flere ulike størrelser, inkludert mosaikk.

  Trend er en meget anvendelig flis. Den passer like godt på gulv som på vegg, og er beregnet for bruk både innendørs og utendørs (gjelder ikke mosaikk). Kolleksjonen har høy slitestyrke, og er ideell for både privat og kommersiell bruk.
  NB! Majolica er kun beregnet for vegg innendørs.


  BROSJYRE - Ergon Trend

  Sklisikkerhet barfot:
  A + B
  Merke:
  Ergon
  Serie:
  Tr3nd
  Leverandørens fargenavn:
  Wood Sand
  Materialtype:
  Keramisk
  Kvalitet (kun keramisk):
  Porcellanato
  Overflate:
  Matt
  Nominell størrelse (L x B):
  20 x 120
  Modulstørrelse (L x B):
  Andre størrelser
  Lengde (cm):
  20
  Bredde (cm):
  120
  Tykkelse (mm):
  10
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  22,56

  Kvadratmeter pr. pakke:

  0,96

  Vannoppsug:

  < 0,5%

  Frostsikker:

  Ja

  Klassifisering NS-EN 14411:

  BIa

  Kjemisk bestandighet:

  EN ISO 10545-13: OK

  Byggrenhold:

  Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring før den flislagte overflaten tas i bruk første gang. Dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse.
  Produktforslag: FILA Deterdek PRO

  Førstegangsbehandling:

  Ingen behandling nødvendig

  Daglig renhold:

  Rengjør med en myk klut eller svamp fuktet i varmt vann. Ved behov kan det benyttes et mildt eller pH-nøytralt rengjøringsmiddel uten olje, fett, slipe- og skuremiddel. Skyll med rent vann, og tørk til slutt over med en lett fuktig klut. Rengjøringsmidler med slipemiddel, ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke løsemidler må ikke benyttes da de kan skade flisenes overflate.
  Produktforslag: FILA Cleaner PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

  Vedlikehold og pleie:

  Flislagte overflater krever minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Hovedrengjøring utføres med et alkalisk rengjøringsmiddel som fjerner organisk forurensing som fett, såpe- og matrester etc. Ved behov, kan flisene renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser. Test alltid spesialrensemidler på en løs flis, eller et mindre synlig område før behandling.
  Produktforslag: FILA PS/87 PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

  Merk: Skulle en flis sprekke på grunn av slag eller annen skade kan det være mulig at de kan skiftes. Gjelder dette våtrom så SKAL arbeidet utføres av en fagperson for at rommet ikke skal forringes i kvalitet. Det anbefales derfor alltid å ha noen fliser liggende i tilfelle man er uheldig og en flis blir skadet.

  Sklisikkerhet off.miljø:

  R10

  Overflateslitasje:

  175 mm³ - OK (EN ISO 10545-6)

  Kallibrert, rettskåren:

  Ja

  Opprinnelseland:

  Italia

  FDV-dokumentasjon

  Vis dokumentasjon

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 4 ukers leveringstid til Sør-Norge (sør for Nordland fylke), noen ekstra dager bør beregnes til Nord-Norge.

  Vurderinger