Harstad

Kontakt

Margrethe Jørgensens vei 6
9406 Harstad
Veibeskrivelse 77 07 77 17 Kontakt oss

Åpningstider

Åpningstider i sommer (5 juli - 8 august):

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 15.00

 

Ordinære åpningstider:

 

Mandag - Fredag: 07.00-17.00
Lørdag: 09.00-16.00

Ted Pedersen

Sandra Johnsen

Markus Mikkelborg

Flisekompaniet Harstad

– Du som kunde er alltid i sentrum hos oss. Om vi bruker tre timer eller tre minutter jobber vi alltid med å finne en baderomsløsning du blir fornøyd med, sier Ted Pedersen, ansvarlig leder ved Flisekompaniet Harstad. Sammen med seg har han en liten, men kompetent trio ansatte som hjelper både privatkunder og håndverkere med å finne gode løsninger til prosjektene sine.

Viser deg baderomsløsninger
Besøker du Flisekompaniet Harstad, kan du finne inspirasjon og ideer i de mange utstillingene. Der kan ulike fliser, dusjløsninger og baderomsmøbler og -interiør ses i forskjellige miljø. – Vi har over 500 kvadratmeter med flotte miljøer som vi bytter ofte for å vise fram blant annet nyheter, men også klassiske baderomsløsninger og design. Å gå inn i et bad og se fliser i ulike størrelser sammen med baderomsmøbler, servanter, dusj, badekar og andre elementer som passer sammen, gjør at du lettere kan finne baderomsløsningen som passer for deg, sier Ted. – I Harstad har vi solgt mye baderomsinnredning og VVS i tillegg til fliser. Ofte selger vi komplette løsninger med alt som skal med til et bad, fra smått til stort, sier Ted.

Komplett planlegging
– Det første vi gjør, er å kartlegge behovet ditt. Det bruker vi tid på før vi kommer med forslag. Størrelsen på badet og hvor mange som skal bruke det, er viktig med tanke på innredning, sier daglig ansvarlig ved Flisekompaniet Harstad. – Vi har tegneprogrammer som kan være gode hjelpemidler for å visualisere og planlegge ditt nye bad. Der kan du også beregne hva ulike løsninger vil koste. Og så er det bra om du har et prisnivå du ønsker å ligge innenfor, understreker Ted. De fleste kunder som skal pusse opp vet som regel om de vil ha fliser eller baderomspanel, men de trenger som oftest hjelp med ideer, farger og baderomsløsninger. – Kort sagt: For det meste trenger folk hjelp til det meste. De som vet nøyaktig hva de skal ha, tilhører i hvert fall sjeldenhetene, sier han og smiler.

Gulv og flisheller
Flisekompaniet har gode løsninger til alle husets rom, både gulv og vegger.. – Vi har fliser, laminat og parkett du enkelt legger selv til gang, kjøkken og andre rom i huset, går det også en del av. Og det vi ikke har, bestiller vi! I tillegg har vi også en del løsninger til utemiljøer, og flisheller har blitt spesielt populært, forteller Ted.

En by som vokser
Flisekompaniet Harstad server kunder over et stort område. Regner man ikke med Flisekompaniet Sortland, er nærmeste utsalg Bodø i sør og Tromsø i nord. Harstad opplever en vekst i boligbyggingen på grunn av tilflytting. Det er mest eneboliger i byen, men flere leilighetskomplekser er på gang. – Her går det over all forventning, forteller Ted. – Vi skal også satse på proffkunder etter hvert. Men enn så lenge har vi for det meste privatkunder som skal pusse opp eksisterende bad, eller lage bad til nybygg.

Ted Pedersen

Sandra Johnsen

Markus Mikkelborg