Flisekompaniet Oslo - Alnabru

Kontakt

Strømsveien 200
0668 Oslo
Veibeskrivelse 22 64 24 30 Kontakt oss

Åpningstider

NB! I forbindelse med nye smittevernrestriksjoner er vi pålagt å holde butikken stengt for privatkunder frem til og med 29.april. Butikkens lager- og proffavdeling holder åpent for proffkunder for bestilling og kontaktløs henting av varer. Vi er bemannet slik at du som privatkunde kan hente bestilte varer utenfor butikken på en trygg måte. Kontakt oss for kjøpshjelp og bestilling på telefon eller ordremail, se oversikt.

 

Åpningstider:

Mandag - Torsdag 07.00 - 20.00

Fredag 07.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 16.00

...løsninger du har lyst på!

I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du trenger til ditt baderom. Du finner et stort utvalg av baderomsmøbler, massasje- og badekar, alt av dusjløsninger fra løse dører til dampdusjer og servantbatterier til bad og kjøkken. Skal du utføre arbeidet selv har Flisekompaniet alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D. 

I tillegg til flis og naturstein tilbyr Flisekompaniet Alnabru andre overflateprodukter som parkett, laminat samt baderom- og kjøkkenpanel.

Velkommen til Flisekompaniet på Alnabru hvor du finner løsninger du har lyst på!