Dansani - Dansk kvalitet og design

Dansani har møbler i alle prisklasser. Om du ønsker et rimelig møbel eller noe mer eksklusivt og skreddersydd så finner du en løsning i Dansanis sortiment

Det er ingen begrensning i fargevalget på ditt møbel da Dansani leverer møbler i alle RAL og NCS farger. Du kan også få det på strukturoverflatene de har.

Møblene leveres i mange ulike bredder, dybder og høyder så du kan få akkurat den løsningen du har lyst på. Ved å ha utforinger på siden slipper du å irritere deg over evt. glipper.

I sortimentet finner du mange ulike speil og skap som kan settes sammen for å få de løsningene du trenger, alle med god oppbevaring.

For å holde orden i skuffene finnes det praktiskte innleggssett med blant annet bokser som også kan brukes ellers på badet.

God belysning er også veldig viktig på badet.

Med Dansani får du spotter, pendler og speilbelysning i samme moderne design så du får en gjennomført møbelbelysning. Du kan selv enkelt bytte mellom varm og kald farge, eller justere lysstyrken etter ditt behov. Ta kontakt med en av våre butikker for mer informasjon om belysning.

Dansani er en leverandør med uante muligheter og alltid god kvalitet.
Se hele vårt utvalg fra Dansani her