Baderom med norsk design og kortreist kvalitet

Med lokal håndverkstradisjon og tradisjonelle, naturlige råvarer lager Linn Bad flotte baderomsmøbler og praktiske løsninger til vaskerommet.

Hos Linn Bad driver 3. generasjon bedriften framover. Gjennom fokus på høy kvalitet og god design i over 45 år passer deres motto "livet ut". Det handler om ekte håndverkstradisjon.

La deg inspirere av de flotte linjene, de smarte løsningene, og ekte godt håndverk med gode råvarer her, eller stikk innom en av våre butikker for å oppleve møblene i sitt rette element.

Møbelseriene fra Linn Bad er laget i hjertet av Sognefjorden, med inspirasjon fra naturen rundt der. Med høyt fokus på norsk design og effektiv produksjon. La deg inspirere du også, og finn smarte løsninger og flotte produkter her.

Vi har flere serier fra Linn Bad, men felles for de alle er gode løsninger, og materialer av solid kvalitet. Det er et rikt utvalg av bredder, skap og innretningsløsninger, som gjør at vi tror du lett kan skape ditt drømmebad med disse møblene, uansett stil.

Video:

Linn Bad video

Emma med flotte detaljer og gode løsninger

Emma har integrerte håndtak og leveres i en rekke overflater; matt eller høyglans hvit, trendfargen isbre og møblene av eik med naturlig eller matt svart front, hvor skrog og fronter er utført med nøye utvalgt eikefinér. Emma er overflatebehandlet med vannfast lakk.

Det er brukt glass og heltre som innredning i skuffene, det varer lenger og er bra for miljøet.

Selma like evig som eika?

Visste du at en eik kan bli over 1000 år?

Med Selma vil vi ha noe som varer. Du får Selma i eikestaver i heltre eik, eller glatt fromt med eikefinner av beste kvalitet. Svartlakkert eller naturlig, eik er like vakkert.

Mari for deg og dine

Design og funksjonalitet i skjønn forening! Med bredder fra 60 cm til 160 cm på innredningene til Linn Bad er det lett å finne en innredning som passer akkurat ditt bad. Selv små bad kan se luksuriøse ut, med god design og kvalitet.

Og med et enkelt men stilig design på håndtakene får du en front som er lett å holde ren, samtidig som det ser bra ut -så badet kan brukes av hele familien, også de minste!

I serien Mari finner du tilhørende høyskap i ulike varianter og bredder med dør eller skuff. Serien har et unikt håndtak. Finnes i svart matt, lys eik, grå matt, hvit matt og hvit høyglans.