Flisheller

Gjør uteplassen til ditt nye favorittområde med flisheller fra Flisekompaniet. Her finner du flisheller til terrassen eller hagen, som garantert gir uteområdet ditt et velfortjent løft. Se også hele vårt utvalg av utefliser til hele uteområdet.

 

Det er enkelt å montere flisheller utendørs

Å legge flisheller er lekende lett å gjøre selv. Du trenger verken lim eller fug, og det kan fint gjøres uten profesjonell hjelp. Hele jobben er unnagjort på noen få timer, og gir en herlig oppfrisking av uteområdet ditt.

 

Vi i Flisekompaniet er selvsagt opptatt av at du skal få et så vellykket prosjekt som mulig. Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om fliser og flisheller ute.

 

Pidestall for flisheller

Skal du legge flisheller på betong eller på terrasse, anbefaler vi å legge flishellene på justerbare pidestaller. Du vil trenge én pidestall per flis, pluss en ekstra per flislengde langs de to ytterkantene. Dette sikrer en stabil og jevn overflate på både støpt betongterrasse eller på terrassebord.

 

Flisheller til både terrassen og gresset i hagen

Flisheller er godt egnet til bruk på terrasse, grus eller på gress. Flishellene er spesielt designet for utendørs bruk da de tåler stor belastning, er frostsikre og har en sklisikker, matt overflate. Flishellene er 60x60 cm med en tykkelse på 2 cm. Du kan også legge flishellene direkte på plen eller grus.