Badekar

Neptun

Valencia Designbadekar

Frittstående badekar
kr 6 990,-
Besøkt
Neptun

Porfyr Zeus designbadekar

Frittstående badekar
kr 7 990,-
Besøkt
Neptun

Barcelona Designbadekar

Frittstående badekar
kr 6 990,-
Besøkt
Neptun

Porfyr Simon & Tomas Sort/Gull

Frittstående badekar
kr 10 990,-
Besøkt

Badekar eller boblebad?

Når du skal ha et badekar har du mange valgmuligheter. Du kan velge blant tradisjonelle badekar, massasjebadekar, hjørnebadekar, boblebad, og frittstående badekar. Vi fører badekar fra svenske Neptun som har produsert kvalitetsprodukter siden 1991.

Badet er en oase for kos og velvære, langt utover kjappe morgenrutiner. Potensialet for et bad utenom det vanlige er nærmest uendelige, for nå er utvalget i materialer, baderomsutstyr, belysning og tilbehør enormt. Det er trygt å si at det er lommeboken og fantasien som setter grensene når du planlegger drømmebadet.

Etter noen år med tilbakegang, er badekarene på vei tilbake til de norske baderommene. Etterspørselen har økt sterkt de siste årene. Spesielt er det en etterspørsel etter de frittstående variantene. God badedybde og en ergonomisk utforming som gir topp komfort er noe som etterspørres. Badekar med løveføtter er også etterspurt. Vi leverer e av markedets med kreative modeller med sort utside, men den kan også bestilles i helhvit.

Helstøpte badekar har en del fordeler. Det er ingen skjøter eller løse frontpaneler, det gir enkelt renhold, solid utførelse og en stabil konstruksjon. Mange av badekarene vi leverer er i tillegg dypere enn vanlige badekar, som gir en ekstra badekomfort. Modellen Poine har ekstra minimalistiske kanter og en slanket helstøpt front. Dette gir et lekkert design og har gjort Poine til en storselger blant frittstående badekar. Den kommer i flere farger.

Ares 1600 er et stilrent badekar designet for norske behov. Her kan du legge dagens stress bak deg og synke ned i et ekstra dypt badekar som er en fryd for øyet i et luksuriøst baderom.

Porfyr Ares er et stilig rektangulært badekar i et stilrent design. Med rette linjer og helstøpt front uten skjøter. Dette badekaret kommer i sort og hvit utgave.

Badekar med dusj

Badekar med dusj er et godt valg dersom du vil ha badekar, men samtidig vil ha muligheten for å dusje. Etter å ha valgt et badekar som passer til ditt baderom, har vi mange dusj- og badekarbatterier å velge mellom. Fra klassiske blandebatterier i messing til frittstående badekarbatteri med komplett gulvarmatur.

Frittstående badekar

Modellen Zeus er et av de siste tilskuddene i Porfyrserien, frittstående designbadekar. Komfort og en god badedybde inviterer til mange deilige bad og avslappende stunder. Eller hvorfor ikke slappe av med en god bok i badet.

Hvem sier forresten at badekaret må stå i et hjørne? Sett heller badekaret midt ute på gulvet, slik at det kommer til sin fulle rett. Da skaper det et eksklusivt uttrykk som smitter over på hele rommet. Det gode gamle rektangulære badekaret med løse sider får stadig sterkere konkurranse fra mer fancy nykomlinger. Helstøpte kar som med sine organiske former, rene linjer og spennende fargekombinasjoner roper «se på meg». Samtidig ser vi at det mer klassiske badekaret med løveføtter ikke går av moten.

Et frittstående badekar krever gulvplass. Du bør nok ha et bad på cirka 10 kvadratmeter for at det ikke skal bli for trangt. Samtidig er det slik at store bad ofte har en sone midt på gulvet som blir lite brukt fordi vi i stor grad beveger oss langs veggene. Derfor kan et frittstående badekar oppta mindre bruksareal enn man skulle tro.

Hvis badekaret kunne plasseres ute på gulvet, må det kunne koples til armatur og sluk. Det fører til at en slik løsning passer best i nybygg og omfattende rehabiliterings-prosjekter. Hvis sluk og røropplegg ikke kan flyttes er det likevel ofte mulig å trekke badekaret litt ut fra veggen. På den måten skaper du en avrundet bue i stedet for det skarpe hjørnet. Ofte er det tilstrekkelig for å gi badet et mer spennende og eksklusivt uttrykk.

Badekar