Beslag Design

I hjertet av Båstad i Sverige ble grunnlaget for Beslag Design lagt allerede i 1972. Fra disse tidlige dagene har selskapet vokst og etablert seg som en foregangsfigur innen beslag- og interiørprodukter, anerkjent for sine selvklebende knagger og smarte løsninger helt uten skruer. I samarbeid med Flisekompaniet bringer Beslag Design det nyeste og beste av innredningsløsninger rett til hjemmene til stilbevisste nordmenn.

Hos Flisekompaniet finner du et imponerende utvalg fra Beslag Design. Enten det er knotter til kjøkkenet som må tåle livets prøvelser eller hyller uten skruer til bad, designet for å tåle et fuktig klima; det er detaljene som utgjør forskjellen. Og det er nettopp disse detaljene, fra kroker og knagger til hyller og håndklestang, du får med kombinasjonen Beslag Design og Flisekompaniet.

Fordelene med Beslag Design  

I en verden hvor enkelhet og effektivitet stadig blir viktigere for mange, representerer selvklebende løsninger fra Beslag Design en revolusjon innen hjemmeinnredning. Ikke bare kan disse innovative produktene festes uten behov for verktøy eller permanente endringer på overflaten, men de ser også råflotte ut. 

Alle produktene kolleksjonene BASE og SOLID er utstyrt med selvklebende tape på baksiden, som du enkelt kan feste på de fleste overflater. 

Praktiske fordeler med selvklebende produkter

Selvklebende kroker, knagger, hyller og andre selvklebende produkter er meget enkle å montere - helt uten bruk av verktøy. Det betyr også at du ikke må bore sjenerende hull i veggen, og de etterlater ikke spor når du fjerner de. 

  • Enkel installering: Si farvel til bormaskinen og komplekse monteringsanvisninger. Med selvklebende løsninger er det så enkelt som å fjerne beskyttelsesfilmen og trykke produktet mot ønsket overflate.
  • Skånsom mot overflater: Ideell for leieboliger eller steder hvor du ønsker å unngå permanente merker. Perfekt for bruk på fliser badet eller kjøkkenet uten å risikere skade.
  • Fleksibilitet: Muligheten til å enkelt omorganisere uten bekymringer gir en unik fleksibilitet i interiørdesignet ditt.

Flisekompaniets utvalg fra Beslag design

I sortimentet til Flisekompaniet, levert av Beslag Design, finner du en rekke selvklebende produkter designet for å møte unike behov. Fra selvklebende knagger ideelle for badet, til kroker med lim som tilbyr smart oppbevaring i dusjen, er det lett å finne den perfekte løsningen for ditt hjem. 

Selvklebende knagger

Beslag Designs utvalg av selvklebende knagger og selvklebende kroker representerer toppen av innovasjon. Her får du enkle, men likevel elegante løsninger, uten behov for skruer, plugger eller boremaskin. I dagens moderne hjem er derfor knagg med lim raskt blitt en favoritt blant huseiere som søker smarte løsninger. 

Husk å sjekke produktbeskrivelsen for hvor mye vekt knaggen tåler, slik at den vil passe til ditt behov. Vi anbefaler en rengjøringsserviett fra 3M (selges separat) for å sikre at overflaten er optimalt forberedt før du limer den fast. 

Velg en selvklebende krok som passer ditt behov

Den enkle håndklekroken med én pigg tilbyr en perfekt løsning for både baderom og kjøkken, samt entreen, boden, eller soverommet. Laget av rustfritt stål med en maksimal belastning på 2 kg er den perfekt for å henge opp mindre gjenstander. 

For de som trenger mer opphengsplass på samme knagg, tilbyr den praktiske knaggrekken med 3 pigger en robust løsning. Også denne er konstruert i rustfritt stål, og kombinerer som alle Beslag Design sine produkter god brukervennlighet med pent design. Den selvklebende baksiden eliminerer behovet for boremaskin og tilbyr en imponerende belastning på opp til 10 kg. 

Selvklebende knagger på badet

Selvklebende knagger til bad har blitt et populært valg for de som søker smarte oppbevaringsløsninger på badet. Her er overflatene gjerne glatte og vanskelige å bore i, og noe mange kvier seg for å gjøre. Selvklebende kroker fra Beslag Design er spesielt designet for å motstå fuktighet, og gir en robust løsning for å henge opp håndklær, badekåper, og annet tilbehør, uten risiko for skade på flisene eller behov for boring. 

Selvklebende hylle til bad

Baderommet fortjener løsninger som gjør livet enkelt og rommet vakkert, og Beslag Designs selvklebende hyller representerer nettopp dette. De selvklebende dusjhyllene er nemlig designet for baderommet. Ved å tilby en perfekt balanse mellom elegante detaljer og enkel montering, får du det beste fra begge verdener. 

Hyllene er produsert i rustfritt stål og garanterer både holdbarhet og en stil som komplementerer ethvert baderomsdesign. Det gjør det mulig å maksimere utnyttelsen av tilgjengelig plass. 

Smart oppbevaring i dusjen

Selvklebende hyller fra Beslag Design passer utmerket både på badet og i dusjsonen. Her får du en løsning som gir smart oppbevaring i dusjen, helt uten å skade flisene. Det skaper en følelse av luksus, samtidig som du kan være trygg på at du ikke skader vegg og membran. 

En selvklebende dusjhylle fra Beslag Design er mer enn kapabel til å bære alt fra dusjsåper og sjampoer til andre baderomsartikler. Her får du en smart løsning for oppbevaring i dusjen som løfter dusjsonen din helt uten skruer. 

Vegghengt toalettbørste

Vegghengte toalettbørster representerer en annen kategori av produkter hvor Beslag Design skinner. Ved å utnytte selvklebende teknologi får du en hygienisk og praktisk løsning som frigjør gulvplass på badet. En estetisk løsning som gjør rengjøringen enklere må sies å være en god kombinasjon. 

ndklestang uten skruer

For de som søker etter en praktisk løsning for å holde håndklær organisert og lett tilgjengelige, er en selvklebende håndklestang midt i blinken. Stangen festes helt enkelt på veggen med selvklebende lim, uten å skade flisene på badet. Håndklestangen kombinerer et robust design med slank, minimalistisk estetikk. Skruefri montering gjør den til en drøm å installere, og den støtter trygt en vekt på opptil 4 kg. 

Beslag Design dørhåndtak

Vi berører og blir berørt av dørhåndtak mange ganger hver eneste dag. Dette stiller noen åpenbare krav til håndtaket. De må ha en kvalitet som tåler berøring og som holder i mange år – og de bør passe til ditt hjem og gjenspeile din personlighet. Vi tilbyr derfor en rekke dørhåndtak av høy kvalitet som passer til de fleste interiørstiler. 

Forny, forsterk en stil eller match med resten av innredningen. Å bytte dørhåndtak er faktisk en av de enkleste måtene å fornye et hjem på. Det kan virke som en liten ting, men utgjør en stor forskjell på helhetsinntrykket – og det er en vesentlig billigere investering enn å gå til anskaffelse av helt nye dører. 

Obs: dørhåndtakene krever skruer til montering. 

Beslag Design håndtak og knotter

Er du ute etter nye håndtak eller knotter til kjøkkenet eller garderoben, har du kommet til riktig sted. Beslag Design har et stort og bredt utvalg av håndtak og knotter i alle mulige farger og varianter. Du kan velge mellom håndtak og knotter i skinn, kobber, tre, stål eller noe helt annet.